Els millors restaurants del Maresme

Seleccionem els millors restaurants de la comarca del Maresme

Restaurants Maresme

👉 Coneix amb la nostra guia de restaurants del Maresme, les 🍽️ taules més gourmet de la comarca. Un recopilatori del bo i millor de la gastronomia del territori, curosament escollit per gaudir al 100% de tot el potencial gastronòmic 🙌 de la zona.

Quin tipus de restaurants trobareu al Maresme?

El Maresme és una regió costanera amb una gran varietat de restaurants, des de locals de menjar tradicional fins a establiments de cuina internacional -molta atenció als restaurants japonesos- o plats d'autor.

Per la seva ubicació a prop del mar, hi ha molts locals especialitzats en marisc i peix fresc i per descomptat la famosa "paella" és un dels plats per excel·lència en molts dels seus restaurants a peu de platja (a l'estiu és pràcticament imprescindible demanar arròs si visiteu un dels molts "xiringuitos" que trobareu al llarg i ample de les seves platges).

Afegir també que a la zona del Maresme, hi ha una àmplia varietat d'opcions per a vegetarians i intolerants.

Restaurants a peu de platja

Amb més de 50 kilòmetres de costa, un dels grans atractius de la comarca són sense cap mena de dubte les seves platges. Un paradís natural que defineix el Maresme i que, com no podia ser d'altra manera, s'ha convertit en un dels grans actius gastronòmics de la comarca.

Un punt de trobada on dominen els famosos xiringuitos. Locals efímers famosos per la seva oferta de plats mariners, varietat de receptes i, no cal dir-ho, unes excel·lents vistes al mar. En podeu conèixer els millors fent una visita al següent article dedicat als millors xiringuitos del Maresme

restaurants a peu de platja al Maresme

Restaurants amb vistes al mar

Si voleu viure una vetllada gastronòmica única, els restaurants del Maresme que ofereixen vistes al mar us proporcionaran una experiència gourmet inoblidable.

Un dels nostres preferits és el restaurant Dynamic. Ubicat a la setena planta de l'Hotel Dynamic de Caldes d'Estrac, aquest restaurant ofereix plats tradicionals de la zona, així com una gran varietat de plats internacionals. El restaurant disposa d'una àmplia terrassa amb vistes al mar, el que li dona un ambient relaxat i ideal per gaudir d'una experiència gastronòmica única.

restaurant amb vistes al mar al Maresme

Restaurants amb encant

Esteu buscant un restaurant d'anunci per passar una vetllada inoblidable? Al Maresme trobareu una gran varietat d'opcions que estem segurs us deixaran amb molt bon sabor de boca.

Des de terrassetes pensades per sibarites com la de Can Rin (a la foto) o el Tempo de l'Hort fins a restaurants urbans com el Meraki17 o el Allium Mataró. Com sempre diem a Maresme Gourmet: Si us agrada el bon menjar, el Maresme és el lloc ideal per gaudir d'una experiència gastronòmica única.

restaurant amb encant al Maresme

Restaurants de muntanya

Quan parlem del Maresme, el primer que ens ve al cap sol ser la costa i la connexió del territori amb el Mediterrani. Però no hem d'oblidar que la comarca disposa d'una àmplia zona de bosc que la porta a tenir una gran varietat de restaurants de muntanya. Aquests locals - sovint antigues masies restaurades- es caracteritzen per ser molt tradicionals, i sovint s'especialitzen en carn a la brasa o plats típics catalans.

Un dels restaurants més coneguts de la zona és el Tarannà Parc Forestal de Mataró. Es tracta d'un bonic local rústic situat a l'entrada d'un gran parc natural, on s'ofereixen plats típics de la zona com la paella, l'arròs negre, els bunyols, els calçots i els plats de carn com el "Txuletón".

restaurant de muntanya al maresme