Restaurants Maresme /

Restaurants Caldes d’Estrac

Els millors restaurants de Caldes d’Estrac

Un top 6 imprescindible per conèixer tot el potencial gastronòmic d’un dels pobles amb més encant del Maresme

Restaurants Caldes Estrac
Actualitzat: 2022

Conegut per les seves bucòliques platges, els seus balnearis termals i el bon ambient que es respira a tota la vila, Caldes d’Estrac o Caldetes és un dels pobles maresmencs més bonics i encantadors de la comarca. Un destí turístic de primera que, com no podia ser d’una altra manera, gaudeix d’un excepcional repertori de restaurants. A continuació, en repassem alguna de les referències més destacades.

Els millors restaurants de Caldes d’Estrac: Un top 6 imprescindible per conèixer tot el potencial gastronòmic d’un dels pobles amb més encant del Maresme

🌍 Carrer de la Santema, 25

Dynamic Hotel

No us podeu perdre: La seva espectacular terrassa panoràmica

Restaurant Caldetes

Al Dynamic Hotels sempre hi passen coses. Aquesta és la filosofia sobre la qual s’edifica aquest espectacular restaurant d’altura, situat set pisos sobre el nivell del mar. Un projecte mediterrani que ha fet dels vermuts electrònics, els tastos de vins o les nits musicals, un ingredient imprescindible de la seva manera d’entendre la gastronomia. Positivisme i bon rotllo per a totes les edats.

Caldes Estrac Restaurant Foto: Maresme Gourmet


🌍 Passeig dels Anglesos, 2

Ostres! Quin Raconet…

No us podeu perdre: El seu bonic menjador a peu de platja

Restaurants a la platja de Caldetes

És igual el dia de l’any que el visiteu, l’Ostres! Quin Raconet… és l’exemple perfecte d’allò que, des d’aquesta revista, ens agrada catalogar com “l’etern estiu maresmenc”. Un restaurant a peu de platja que, més enllà del seu entorn bucòlic, destaca per la seva excepcional carta de platets i tapes marineres. Tot un espectacle.

Un dels plats deel Ostres Quin Raconet.. a Caldetes Foto: @rinconcitosbarcelona


🌍 Carrer Riera de Torrentbó, 1

El Jardí del Vellard *

No us podeu perdre: El seu complet menú degustació

No feu cas del GPS. Encara que nominalment el Jardí del Vellard formi part de Sant Vicenç de Montalt, el cert és que a efectes pràctics (*el podreu trobar a la part alta de la riera que recorre la vila) forma part de Caldetes. Un restaurant creatiu, on lluny d’extravagàncies, trobareu una de les cuines d’autor més properes i interessants de la comarca. Senzillament imprescindible.

Arròs del Jardí del Vellard a Sant Vicenç de Montalt Foto: @jardidelvellard


Camí Ral, 19

Ca l’Adela

No us podeu perdre: La seva proposta de vermuts

Wine bar i botiga gourmet per parts iguals, incloem Ca l’Adela en aquest recopilatori com a fidel defensor dels vermuts gastronòmics. Un espai d’idees senzilles i execucions sibarites, que si bé no és estrictament un restaurant, resulta altament recomanable per aquells qui busquin d’un espai amb carisma a l’hora de gaudir d’un mos informal o un tast de vins.

Un dels plats de Ca Adela un restaurant de Caldes d'Estrac Foto: Maresme Gourmet


🌍 Passeig del Marquès de Casa Riera, 1

Mío Beach Club*

A destacar: L’esperit glamurós del restaurant

Desdibuixem fronteres per recomanar-vos (si us trobeu en temporada d’estiu) visitar el Mío Beach Club de Sant Vicenç de Montalt. Un glamurós xiringuito situat just sobre la línia imaginària que separa les dues viles, galant d’una de les propostes gastronòmiques més exquisides i estiloses de la comarca. Molta atenció als seus arrossos i a la seva carta de platets, no us defraudarà.

Tàrtar de tomàquet del restaurant Mío Beach Club Foto: @maresmegourmet


🌍 Carrer d’en Pujol, 6

Yume Sushi & Oysters*

A destacar: El seu excepcional repertori de nigiris

Sushi Maresme

Caldes d’Estrac és un poble on a vegades pot resultar difícil aparcar. És per això que, degut a la proximitat geogràfica, creiem convenient mencionar en aquesta llista l’excel·lent proposta nipona que ens presenta el restaurant Yume Sushi & Oysters *de Sant Vicenç de Montalt. Nigiris, makis i uramakis que estem convençuts sorprendran a més d’un paladar. Un homenatge a la bona cuina japonesa.

Un plat de sushi del resturant Yume Sushi Oysters Foto:@itsyumesushiMapa de Restaurants de Caldes d’Estrac