Els millors restaurants de Caldes d’Estrac Un top 6 imprescindible per conèixer tot el potencial gastronòmic d’un dels pobles amb més encant del Maresme

Els millors restaurants de Caldes d’Estrac

Conegut per les seves bucòliques platges 🏖️, els seus balnearis termals 💆 i el bon ambient que es respira a tota la vila, Caldes d’Estrac o Caldetes és un dels pobles maresmencs més bonics i encantadors de la comarca. Un destí turístic de primera 🛎️ que, com no podia ser d’una altra manera, gaudeix d’un excepcional repertori de restaurants. A continuació, en repassem alguna de les referències més destacades.

Els millors restaurants de Caldes d’Estrac: Un top 6 imprescindible per conèixer tot el potencial gastronòmic d’un dels pobles amb més encant del Maresme


🏨 Dynamic Hotel

A destacar: La seva inacabable agenda d’esdeveniments
No us podeu perdre: La seva espectacular terrassa
 
Al Dynamic Hotels sempre hi passen coses. Aquesta és la filosofia sobre la qual s’edifica aquest espectacular restaurant d’altura, situat set pisos sobre el nivell del mar. Un projecte mediterrani que ha fet dels vermuts electrònics 🎛️, els tastos de vins 🍷 o les nits musicals 🎼, un ingredient imprescindible de la seva manera d’entendre la gastronomia. Positivisme i bon rotllo per a totes les edats.

Un dels plats del Dynamic Hotel de Caldes d'Estrac
Foto: @digitalnomad_agency🌅 Ostres! Quin Raconet…

A destacar: El seu bonic menjador a peu de platja
No us podeu perdre: La seva espectacular carta de platets mariners
 
És igual el dia de l’any que el visiteu, l’Ostres! Quin Raconet… és l’exemple perfecte d’allò que, des d’aquesta revista, ens agrada catalogar com “l’etern estiu 🌞 maresmenc”. Un restaurant a peu de platja que, més enllà del seu entorn bucòlic, destaca per la seva excepcional carta de platets i tapes marineres 🦐. Tot un espectacle.

Un dels plats de l'Ostres Quin Raconet.. a Caldes d'Estrac
Foto: @rinconcitosbarcelona


🖼️ El Jardí del Vellard*

A destacar: La seva cuina d’autor
No us podeu perdre: El seu complet menú degustació (26€/p)
 
No feu cas del GPS. Encara que nominalment el Jardí del Vellard formi part de Sant Vicenç de Montalt, el cert és que a efectes pràctics (*el podreu trobar a la part alta de la riera que recorre la vila) forma part de Caldetes. Un restaurant creatiu 👨‍🍳, on lluny d’extravagàncies, trobareu una de les cuines d’autor 🎨 més properes i interessants de la comarca. Senzillament imprescindible.

Arròs del Jardí del Vellard a Sant Vicenç de Montalt
Foto: @jardidelvellard🍸 Ca l’Adela

A destacar: La seva proposta de vermuts
No us podeu perdre: La seva gran oferta de vins a copes
 
Wine bar 🍇 i botiga gourmet 🛒 per parts iguals, incloem Ca l’Adela en aquest recopilatori com a fidel defensor dels vermuts gastronòmics 🎛️. Un espai d’idees senzilles i execucions sibarites, que si bé no és estrictament un restaurant, resulta altament recomanable per aquells qui busquin d’un espai amb carisma a l’hora de gaudir d’un mos informal.

Un dels plats de Ca l'Adela
Foto: Maresme Gourmet


🏖️ Mío Beach Club*

A destacar: L’esperit glamurós del restaurant
No us podeu perdre: La seva carta d’arrossos
 
Desdibuixem fronteres per recomanar-vos (si us trobeu en temporada d’estiu 👙) visitar el Mío Beach Club de Sant Vicenç de Montalt. Un glamurós xiringuito situat just sobre la línia imaginària que separa les dues viles, galant d’una de les propostes gastronòmiques més exquisides i estiloses de la comarca. Molta atenció als seus arrossos 🥘 i a la seva carta de platets, no us defraudarà.

Tàrtar de tomàquet del restaurant Mío Beach Club
Foto:@tapeo_queteveo🍣 Yume Sushi & Oysters*

A destacar: L’alta qualitat del peix amb què treballen
No us podeu perdre: El seu excepcional repertori de nigiris
 
Caldes d’Estrac és un poble on a vegades pot resultar difícil aparcar. És per això que, degut a la proximitat geogràfica, creiem convenient mencionar en aquesta llista l’excel·lent proposta nipona 🗾 que ens presenta el restaurant Yume Sushi & Oysters *de Sant Vicenç de Montalt. Nigiris, makis i uramakis que estem convençuts sorprendran a més d’un paladar. Un homenatge a la bona 🎌 cuina japonesa.

Un plat de sushi del resturant Yume Sushi Oysters
Foto:@itsyumesushi


Mapa de Restaurants


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com