La revista gastronòmica del Maresme

Els millors restaurants de sushi i cuina japonesa del Maresme Us presentem una selecció gourmet amb els millors restaurants de sushi i cuina japonesa del Maresme.

Els millors restaurants de cuina japonesa del Maresme

Article actualitzat: Febrer 2019 Makis, nigiris i uramakis. Us presentem una selecció gourmet amb els millors restaurants del Maresme especialitzats en cuina japonesa. Des dels més tradicionals, que aposten clarament per la tradició i el saber fer de la cuina nipona, fins als més atrevits, autèntics temples de la fusió i el mestissatge culinari. Itadakimasu gourmets!

Makis, nigiris i uramakis. Una selecció dels millors restaurants de cuina japonesa del Maresme

Yume Sushi & Oysters – Sant Vicenç de Montalt

Catalogat per molts com una de les barres japoneses més interessants i exquisides de la comarca, el Yume Sushi & Oysters és un petit restaurant japonès ubicat a Sant Vicenç de Montalt. Una proposta lúdica i lluminosa que segueix una línia gastronòmica contemporània, on les receptes imaginatives i el bon peix són els elements centrals sobre els quals es mou la seva cuina. (Mencionar que, si viviu en el que es coneix com Les Tres Viles – Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac-, disposen de servei de Delivery a domicili)
 
Ens encanta: La seva selecció especial d’ostres, tal com indica el nom del restaurant, una de les especialitats de la casa.
 
Nota: Des del gener de 2019, podeu visitar el restaurant Yume Sushi & Oysters Vilassar, el segon restaurant de la factoria situat al carrer de l’Aduana número 71 de Vilassar de Mar.

Niguiris de Tonyina del restaurant Yume Sushi & Oysters de Sant Vicenç de Montalt
Fotografia: @itsyumesushi< Romo Sushi Spot – Mataró

Proposta minimalista pensada per a tots els públics, el Romo Sushi Spot és un restaurant amable on tant si poden sentir a gust els grans amants del sushi fresc com aquells qui encara veuen la cuina japonesa amb cert respecte gastronòmic. Abanderats del bon producte, el Romo Sushi Spot és un japonès modern i gourmet que estem convençuts farà les delícies dels paladars més exigents de dins i fora la comarca.
 
Ens encanta: La seva gran oferta de menús de migdia on destaquem, per sobre de tot, el seu espectacular Menú Ramen.

Un plat del restaurant Romo Sushi Spot de Mataró
Fotografia: @romosushispot

Su. – Mataró

De fórmula 100% creativa, el Su. és un restaurant japonès centrat en el que podríem catalogar com a cuina d’autor. No envà, la seva proposta gastronòmica es basa en una interpretació lliure, refrescant i acolorida dels plats més mítics de la carta nipona. Peix fresc i receptes creatives interpretades sobre la marxa per un equip experimentat i solvent són les notes dominants d’un dels restaurants japonesos més lliures i deliciosos de la comarca.
 
Ens encanta:La secció freestyle de la seva carta. Un apartat de plats del dia on podreu descobrir l’autèntic potencial del restaurant. (Només apte per a autèntics amants del Sushi)

Taula de Sushi del restaurant Su.Cocina Japonesa de Mataró
Fotografia: @su.cocinajaponesa

Sèsam Negre – Mataró

Conegut per ser un dels degans de la cuina japonesa del Maresme, el Sèsam Negre és el que podríem catalogar com un projecte de fusió. Un restaurant amb doble ànima, on cuina mediterrània i cuina japonesa conviuen de manera simbiòtica en una carta plena d’exquisits registres gastronòmics. Una recomanació que destaca per la seva elegància i la seva versatilitat.
 
Ens encanta:El seu menú degustació amb maridatge de sakes (disponible tant en servei de migdia com de nit).

Un plat del restaurant Sèsam Negre de Mataró
Fotografia: @sesamnegre

Guia de restaurants gourmet