Publicitat

Vols que el teu negoci aparegui a la revista?
  
🙋 Estarem encantats de venir personalment a conèixer la teva empresa o el teu restaurant i d’explicar-te com funciona la nostra revista i com es pot adaptar a les teves necessitats.
  
📩 Pots contactar amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a l’adreça info@maresmegourmet.com

🎯 Connecta el teu negoci amb el seu veritable públic objectiu

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic amant de la gastronomia, localitzat en el territori del Maresme.
  
No és una eina que ens hàgim inventat nosaltres. De manera més o menys professional existeix a Barcelona o a Madrid, on molts foodies han editat guies de llocs on val la pena anar a menjar. El que sí que hem fet és localitzar aquesta tendència al Maresme i editar un producte local que cobreixi les mateixes necessitats que aquestes grans guies de gastronomia urbana.

📰 Perfil dels nostres lectors

Editem tots els nostres continguts en català, la qual cosa ens delimita bastant el nostre públic objectiu a un àmbit local.
  
No obstant això, i perquè us en feu una idea general, el nostre lector estàndard se sol moure entre els 30 i els 60 anys, i sol ser una persona que demanda de noves idees per sortir a menjar fora de casa.

🔎 Una selecció depurada

Triem personalment tots els nostres clients. Això vol dir que no escrivim ni parlem sobre qualsevol restaurant, sinó que sempre posem un filtre abans de treballar amb cap client. Per aparèixer a Maresme Gourmet, cal que els negocis dels quals parlem compleixin uns mínims de qualitat.
  
Ens agrada també treballar amb negocis que tinguin moltes coses a dir, ja sigui perquè estan començant i tenen molt per explicar o perquè són empreses consagrades amb discursos que val la pena ser escoltats.

Una imatge de plats

💻 En digital o en paper?

Des de sempre hem treballat amb un peu a la xarxa i l’altre en el disseny editorial. Per això, sempre oferim als nostres clients l’opció de treballar amb nosaltres bé sigui en un format digital o en un format en paper.
  
En paper. És el format més útil per tots aquells negocis que busquin treballar amb un àmbit més local. Actualment, cobrim el territori que va d’Alella fins a Arenys de Mar.
  
En digital. Arribem tant a un públic maresmenc com a un públic de perfil sibarita interessat per la gastronomia. És ideal per marques que vulguin donar a conèixer productes relacionats amb el món de la gastronomia, o per aquells qui necessitin campanyes SEO per promocionar els seus productes.