La revista gastronòmica del Maresme

Cuina Mediterrània

L’Antiga Fusteria (Alella) Inspiració mediterrània, cuina catalana i petites tapetes per a sibarites

Dynamic Restaurant (Caldes d’Estrac) Una veritable proposta d'altura

Exterior del restaurant Dynamic de Caldes d'Estrac

Saloma (Port del Masnou) Podríem definir la cuina del Saloma com una petita festa gastronòmica, on la creativitat, la imaginació i el bon gust sovint es donen de la mà en una sèrie de menús creatius, dissenyats per gaudir de manera despreocupada dels plaers de la bona vida.

Tempo de l’Hort (Cabrils) Podríem definir la cuina del Tempo com una recopilació de propostes mediterrànies que busquen l’equilibri entre un univers gastronòmic clàssic però a la vegada contemporani.

Can Balcells (Alella) Cuina gourmet en un espai de luxe

Menjador interior de Can Balcells a Alella

Guingueta Vaivé (Cabrera de Mar) Coneixem la guingueta Vaivé. Un restaurant efímer i pràctic a Cabrera de Mar

Entrada de la Guingueta Vaivé de Cabrera de Mar

Restaurant Xeflis (Cabrils) Especialitzat en plats de cullera i receptes casolanes, la seva és una cuina familiar, a mig camí entre la frescor de la cuina catalana i el caràcter sincer i tradicional de la cuina asturiana.

Meraki 17 (Mataró) El somni d’una nit d’estiu per aquells qui busquin un restaurant especial on escapar-se amb la parella

Som Terra Restaurant (Mataró) Enamorats dels productes frescos i la feina ben feta, la seva és una línia tradicional amb un punt d’innovació, amb racions generoses i plats ben treballats.

La D.O. (Mercat Municipal D’Alella) La D.O. és una petita taverna gastronòmica en forma de bar, que ofereix una de les millors seleccions de tapes i platets de la comarca.

Guia de restaurants gourmet