La revista gastronòmica del Maresme

Cuina Mediterrània

Meraki 17 (Mataró) El somni d’una nit d’estiu per aquells qui busquin un restaurant especial on escapar-se amb la parella

La Nova Fonda (Argentona) A La Nova Fonda hi trobarem productes de proximitat i de comerç just, cuinats amb l’amor i la tendresa de les receptes de tota la vida.

La Nova Fonda (Argentona)

Dynamic Restaurant (Caldes d’Estrac) Una veritable proposta d'altura

L’Antiga Fusteria (Alella) Inspiració mediterrània, cuina catalana i petites tapetes per a sibarites

Can Rin (Cabrils) De base catalana i oberta a l’experimentació, la cuina de Can Rin és l’evolució d’un projecte culinari sòlid i sincer, que partint de la gastronomia més avantguardista i arriscada ha sabut avançar cap a les idees més clàssiques i naturals, pròpies de la cuina tradicional.

Guingueta Vaivé (Cabrera de Mar) Coneixem la guingueta Vaivé. Un restaurant efímer i pràctic a Cabrera de Mar

Entrada de la Guingueta Vaivé de Cabrera de Mar

Celler Jordana (Alella) El Celler Jordana és un espai amb personalitat, perfecte per passar-ho bé amb la parella o els amics davant d’un àpat exquisit a base de bon vi i petites delicatessen

La D.O. (Mercat Municipal D’Alella) La D.O. és una petita taverna gastronòmica en forma de bar, que ofereix una de les millors seleccions de tapes i platets de la comarca.

Restaurant Xeflis (Cabrils) Especialitzat en plats de cullera i receptes casolanes, la seva és una cuina familiar, a mig camí entre la frescor de la cuina catalana i el caràcter sincer i tradicional de la cuina asturiana.

Can Balcells (Alella) Cuina gourmet en un espai de luxe

Menjador interior de Can Balcells a Alella

Guia de restaurants gourmet