Canet de Mar

Ostres… Del mar al plat

Tresors a peu de platja

Ostres… Del mar al plat Restaurant Canet de Mar
Actualitzat: 2022

Situat a l’extrem que toca amb Arenys del passeig Marítim de Canet de Mar, trobem el flamant Ostres… Del mar al plat. O el que és el mateix, el segon restaurant d’una de les marques gastronòmiques més reputades i sibarites de la comarca. Un projecte mediterrani de caràcter obert, on la cuina marinera i el bonic paisatge maresmenc conflueixen en una proposta d’allò més lluminosa.

Pensat per compartir, us recomanem de visitar-lo sense presses ?, acompanyats per la parella o escortat per un grup reduït d’amics o familiars.

Un projecte mediterrani de caràcter obert, on la cuina marinera i el bonic paisatge maresmenc conflueixen en una proposta d’allò més lluminosa


El local

Guingueta gastronòmica d’ambient càlid i proper, el restaurant segueix la línia establerta pel seu alter ego (podeu consultar aquí la nostra fitxa sobre l’Ostres! Quin Raconet… de Caldes d‘Estrac) creant un local agradable i elegant en un entorn natural d’allò més idíl·lic. Un autèntic ? menjador d’estiu, on caldrà que us embruteu els peus, per gaudir dels plaers de la gastronomia a peu de platja.

Pel que fa a l’aparcament, us recomanem deixar el cotxe o al gran ?️ pàrquing gratuït de la platja del Cavaió a Arenys de Mar en el que trobareu un petit passeig tancat al trànsit que en qüestió de 5 minuts caminant us portarà fins al restaurant; o al ?️ pàrquing de pagament Mercury situat a l’interior del nucli urbà de Canet de Mar.

Menjador del restaurant Ostres..Del mar al plat Fotografia: Ostres…Del mar al plat
La seva cuina

Per parlar de la línia gastronòmica de l’Ostres… Del mar al Plat, us volem proposar un petit joc. Tanqueu els ulls i imagineu quins són els plats que espereu trobar en un dels xiringuitos sibarites més màgics de la costa maresmenca. Els teniu? Doncs molt probablement ja us feu una idea de la tendència gastronòmica d’aquest interessant restaurant, marcat pel producte fresc i els ingredients de proximitat.

Així, per destacar alguns dels plats per compartir de la seva excepcional carta d’estiu, citarem el seu magnífic ? pop a la gallega, el seu fantàstic saltat de closca, el seu interessant carpaccio de bacallà o les seves mítiques “zamburiñas” amb pernil de gla, tot un “must” del restaurant. Sense oblidar la seva secció d’arrossos ?, una de les estrelles en el seu torn de migdia.

Per acabar, comentar que el restaurant obre també com a bar de copes, oferint una programació puntual de música en directe. I explicar finalment que disposen d’una carta especial dedicada a les festes privades i als esdeveniments.

Pop a la gallega del restaurant Ostres...Del mar al plat Fotografia: Ostres…Del mar al plat a Canet de Mar Fideua del Ostres del mar al Plat Fotografia: Ostres…Del mar al plat a Canet de Mar

En poques paraules…

🍷 Cuina mediterrània & tapes


🎩 Restaurant a peu de platja – Música & copes – Esdeveniments & festes privades
💶 Preu mitjà de la carta. 35 €/persona
? Horari: 🌞 Migdia : Dilluns a Diumenge
? 937 436 081

🌍 Passeig marítim de Canet de Mar S/N. Zona Espigó

? Aparcament de la Platja del Cavaió, Aparcament de la Tercera Platja o Port d’Arenys de Mar