Els millors restaurants de Cabrils

Seleccionem els millors restaurants de Cabrils, una de les “viles gastronòmiques” més famoses del Maresme

Restaurants Cabrils
Actualitzat: 2022

Cabrils és sens dubte un dels centres gravitatoris sobre el que gira l’esperit gourmet a la comarca del Maresme. Una “vila gastronòmica” de 7000 habitants amb fins a 15 propostes de restauració diferents. Però quins són els millors restaurants de Cabrils? Quines són les taules més sibarites? Us presentem un recull exclusiu amb una mostra dels restaurants gourmet més imprescindibles del Maresme.

Quines són les taules més sibarites de Cabrils? Us presentem un recull exclusiu amb una mostra dels restaurants gourmet més imprescindibles d’aquesta interessant vila gastronòmica

🌍 Plaça de l’Església, 1

Hostal de la Plaça

Tornant als orígens

Restaurants Gourmet Cabrils

Clàssic entre els clàssics, l’Hostal de la Plaça és un d’aquells restaurants sense els quals, senzillament, no es podria entendre la cuina tradicional a la comarca. Un projecte amb més de 75 anys de trajectòria que, des d’aquesta mateixa tardor, torna a les seves arrels amb l’empenta i la il·lusió d’una nova direcció. En resum, gastronomia maresmenca d’alt nivell per a amants de la bona cuina.

Restaurantes en Cabrils Fotografia: @hostaldecabrils


🌍 Ctra. Vilassar de Dalt, 15

Xeflis

Un restaurant per als amants de la cuina de tota la vida

Restaurants Cabrils

Si sou dels que gaudiu amb un restaurant de racions abundants, carn a la brasa i plats de tota la vida, és imprescindible (i pràcticament urgent) que visiteu el restaurant Xeflis. Un clàssic que supera els trenta anys de vida que us farà gaudir com uns infants dels plaers eterns de la cuina tradicional. Us recomanem assistir-hi amb gana (us farà falta!).

Restaurants a Cabrils Fotografia: @restaurant_xeflis


🌍 Torrent Roig, 2

Can Rin

Visca la cuina mediterrània!

On menjar a Cabrils

Equilibri entre les noves tendències gastronòmiques i la cuina mediterrània més atemporal, Can Rin és un dels restaurants més refrescants i formidables de Cabrils. Construït sobre una antiga masia del segle XIX amb una terrasseta espectacular, es tracta d’una proposta versàtil i contemporània. Un restaurant de portes obertes amb espais i suggeriments pensats per fer sentir a gust un ampli espectre de públics.

Restaurantes Cabrils Maresme Fotografia: @restaurantcanrin


🌍 Passeig de Cabrils, 8

El Tempo de l’Hort

Elegància i bona gastronomia

Pura distinció i elegància, el Tempo de l’Hort és un dels restaurants més majestuosos de Cabrils. Amants de la gastronomia mediterrània d’arrels tradicionals i les propostes gourmet més solemnes, estem convençuts que la seva cuina i la seva manera d’entendre l’esperit gourmet us faran sentir com a veritables sibarites. Un complex impressionant ple de recursos i sorpreses. (Com a punt extra, val molt la pena destacar la seva divisió dedicada als esdeveniments –casaments, festes familiars o events corporatius- que doten al projecte de multitud de possibilitats).

Comer en Cabrils Fotografia: @foodtrendsbcn


🌍 Carrer Cal Gras, 4

Nou Gras

Cuina de muntanya amb un “toc gourmet”

Masia Cabrils

Un dels restaurants de cuina tradicional més mítics de Cabrils acaba d’estrenar una nova etapa sota la batuta d’un nou equip directiu. Una direcció jove que sense perdre de vista els plats més mítics de la casa, s’ha posat com a objectiu crear una nova línia gastronòmica a la qual han volgut etiquetar com a “cuina de mercat amb tocs de muntanya”. Sense cap mena de dubte, la proposta del Nou Gras promet emocions fortes!

Masia Cabrils Fotografia: @maresmegourmet


🌍 Passeig de Cabrils, 8

La Pizzeria de l’Hort

Un restaurant amb ànima italiana

Restaurants Cabrils Maresme

Adjunt al ja mencionat Tempo de l’Hort, trobem el segon restaurant de la marca: La Pizzeria de l’Hort. Una proposta gastronòmica a la italiana que tot i la informalitat de la seva fórmula – hi podreu tastar algunes de les millors pizzes de la comarca, a més de plats de pasta i especialitats transalpines- us podem assegurar que amb els anys s’ha convertit en un restaurant digne dels paladars més gourmet.

Pizzeria Cabrils Fotografia: @hortcabrils


🌍 Carrer Torrent Roig, 7

La Concòrdia

Una proposta informal

Cabrils Restaurants

La Concòrdia sempre ha estat un dels punts de trobada més coneguts de Cabrils. Un bar restaurant amb funcions d’antic casinet, d’aquells que congrega treballadors de mono blau a l’hora de dinar i grupets de totes les edats a l’hora de fer el vermut o fer una mossegada ràpida per esmorzar. Però a més, des de fa un parell d’anys, s’ha convertit en un bon restaurant per anar a fer un menú, amb uns platets més que ressenyables. Potser no tindrà el glamour d’altres propostes aquí mencionades, però si esteu cercant un restaurant per no entaular-vos massa i menjar bé, és possible que us encaixi amb el que busqueu.

Cabrils Restaurant Fotografia: @maresmegourmetMapa de Restaurants a Cabrils

En aquest mapa trobareu tots els restaurants llistats en aquest article sobre els millors restaurants de Cabrils. Si ho necessiteu, us deixem també un enllaç per reservar un taxi a Cabrils.