La revista gastronòmica del Maresme

Tempo de l’Hort (Cabrils) Degustacions elegants al cor de Cabrils

Interior del TEMPO de l'Hort de Cabrils

Construït en una antiga masia del segle XVI, i situat al bell mig de Cabrils, trobem el restaurant Tempo de l’Hort. Un espai gastronòmic especialitzat en cuina mediterrània que ofereix als seus visitants un repertori lúdic de degustacions elegants, centrades en el producte de temporada i la reinterpretació de plats clàssics de la cuina catalana.
 
Ideal tant per passar una vetllada romàntica amb la parella com per gaudir amb la família i els amics d’un àpat especial, el Tempo de l’Hort és una opció perfecta per aquells qui busquin escapar de la monotonia a través d’una proposta culinària tant distingida com refinada.

El Tempo de l’Hort és una opció perfecta per aquells qui busquin escapar de la monotonia a través d’una proposta culinària tant distingida com refinada

El local

Integrat dins del multiespai gastronòmic de l’Hort de Cabrils – on també destaquen una pizzeria, un bar de copes i un espai dedicat als banquets i les celebracions- podríem considerar el Tempo de l’Hort com el germà gran d’una família de restaurants sòlida i consolidada, que ha trobat en una antiga masia maresmenca l’espai perfecte per desenvolupar tot el seu potencial.
 
Ubicat a la part alta de l’edifici, el Tempo destaca per disposar d’un menjador càlid i estilós, que respecta amb gràcia les virtuts pròpies de l’espai on es troba construït. Un menjador que es combina durant els mesos d’estiu amb una terrassa exquisida, feta a mida per gaudir del clima suau i agradable de la comarca.
 
Cal remarcar també, en aquest apartat, el servei de guarderia del restaurant i el fet que disposi d’un gran aparcament gratuït, destinat als seus clients, just davant de l’establiment.

La terrassa del Tempo de l'Hort
Fotografia: Hort.cat

La seva cuina

Dirigida pel prestigiós xef Eduardo Saavedra, podríem definir la cuina del Tempo com una recopilació de propostes mediterrànies que busquen l’equilibri entre un univers gastronòmic clàssic però a la vegada contemporani. Una aposta pel territori i el kilòmetre 0 – formen part de la xarxa de productes de la terra – que no perd de vista la riquesa i l’empenta de les idees més actuals.
 
Perquè us en feu una idea, alguns dels plats que destaquen de la seva carta són les seves Braves en Línia i la seva Paperina d’anelles de Calamars a la Romana, en el seu apartat de plats per picar o Gastrotapes; el seu Arròs Caldós amb Llamàntol o el seu Arròs Negre a la Cassola en el seu apartat d’arrossos, i els seus Raviolis de Gambes farcits de Ceps o el seu “Palet” de tataki de tonyina vermella amb salsa ponzu i sèsam, a l’apartat de carta clàssica. Petites joies gastronòmiques que troben en la seva excel·lent selecció de vins d’Alella el complement perfecte per una vetllada excepcional.
 
Finalment, comentar que el preu mitjà per comensal és de 35 € per persona, i que disposen de multitud de menús adaptats a cada temporada i a cada paladar. Així, destaquem el seu menú d’arrossos i el seu menú de Pica-Pica, tots dos amb un preu de 25 € per persona.

 

Amanida de Maduixes del Maresme amb Foie
Fotografia: Hort.cat

Pop a la brasa sobre llit de de puré de patates casolà del Tempo de l'Hort de Cabrils
Fotografia: @gameoffoodies

Un dels arrosos del TEMPO de l'Hort de Cabrils
Wok d’ànec confitat i verdures. Fotografia: Hort.cat

Guia de restaurants gourmet