Els millors restaurants de Cabrils Un Top 4 indispensable per conèixer una de les viles gastronòmiques més famoses del Maresme

Cabrils Vila Gastronòmica

Cabrils és sens dubte un dels centres gravitatoris sobre el que gira l’esperit gourmet a la comarca del Maresme. Una “vila gastronòmica” de 7000 habitants amb fins a 15 propostes de restauració diferents. Però quins són els millors restaurants de Cabrils? Quines són les taules més gourmet? Us presentem un Top 5 de restaurants imprescindibles.

Un Top 4 imprescindible per conèixer una de les viles gastronòmiques més conegudes del Maresme

Per als amants de la cuina de tota la vida – Xeflis (Cabrils)

Si sou dels que gaudiu amb un restaurant de racions abundants, carn a la brasa i plats de tota la vida, és imprescindible (i pràcticament urgent) que visiteu el restaurant Xeflis. Un clàssic que supera els trenta anys de vida que us farà gaudir com uns infants dels plaers eterns de la cuina tradicional. Us recomanem assistir-hi amb gana (us farà falta!).

Llenguado a la donostiarra del restaurant Xeflis de Cabrils
Fotografia: @restaurant_xeflis

Refrescant la cuina mediterrània – Can Rin (Cabrils)

Equilibri entre les noves tendències gastronòmiques i la cuina mediterrània més atemporal, Can Rin és un dels restaurants més refrescants i formidables de Cabrils. Construït sobre una antiga masia del segle XIX amb una terrasseta espectacular, es tracta d’una proposta versàtil i contemporània. Un restaurant de portes obertes amb espais i suggeriments pensats per fer sentir a gust un ampli espectre de públics.

Steak Tàrtar del restaurant Can Rin de Cabrils
Fotografia: @restaurantcanrin

Elegància i bona gastronomia – El Tempo de l’Hort (Cabrils)

Pura distinció i elegància, el Tempo de l’Hort és un dels restaurants més majestuosos de Cabrils. Amants de la gastronomia mediterrània d’arrels tradicionals i les propostes gourmet més solemnes, estem convençuts que la seva cuina i la seva manera d’entendre l’esperit gourmet us faran sentir com a veritables sibarites. Un complex impressionant ple de recursos i sorpreses. (Com a punt extra, val molt la pena destacar la seva divisió dedicada als esdeveniments -familiars o corporatius- que doten al projecte de multitud de possibilitats).

Un dels plats del Tempo de l'Hort de Cabrils
Fotografia: @foodtrendsbcn

Un clàssic en majúscules – Hostal de la Plaça (Cabrils)

Clàssic entre els clàssics, l’Hostal de la Plaça és un d’aquells restaurants sense els quals no es podria entendre la gastronomia a la comarca. Un projecte amb més de 75 anys de trajectòria, amant del luxe senzill i practicant d’una de les versions més modernes i refrescants de la cuina catalana tradicional. Gastronomia maresmenca d’alt nivell per a amants de la bona cuina.

Canelons vegetals de l'Hotal de la Plaça de Cabrils
Fotografia: @hostalcabrils


Mapa de Restaurants


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com