Hostal de la Plaça (Cabrils) Luxe senzill, bona cuina i formes exquisides

Hostal de la Plaça (Cabrils)

Amb una trajectòria de més de 75 anys davant dels fogons, l’Hostal de la Plaça és una veritable llegenda per la gastronomia maresmenca. Un referent gourmet, situat al cor mateix de Cabrils, on podreu degustar una versió actual, elegant i distingida de la cuina catalana clàssica de temporada.

De luxe senzill i tracte agradable, es tracta d’un restaurant completament privilegiat, on cuina i entorn es barregen delicadament en un ideari plenament contemporani. Un concepte titulat “la Nova tradició”, decidit a reinterpretar els grans clàssics de la gastronomia mediterrània.

… podríem definir la cuina de l’Hostal de la Plaça com una versió moderna i equilibrada, no ja de la cuina catalana, sinó del que hauríem de considerar com la gastronomia maresmenca de més alt nivell
🔎 El local

Parlar de l’Hostal de la Plaça a nivell arquitectònic, és citar una antiga masia catalana del segle XVII remodelada per l’arquitecte barceloní dels anys cinquanta, Duran i Reynals. Però també és citar la famosa Doloretes Galbany i el seu marit, en Josep Mas. Fundadors d’una casa que, generació rere generació, s’ha convertit en el mític restaurant que és avui en dia.

Amb una decoració rústica, barreja d’elements tradicionals i tocs contemporanis, a l’hora de descriure el restaurant ens hem de dividir en diverses sales. Un element important perquè permet als seus propietaris oferir un servei fet a mida, on els grans esdeveniments familiars o empresarials poden conviure sense cap problema amb el seu servei habitual de menjador.

Pel que fa a l’aparcament, comentar-vos que el restaurant disposa de servei d’aparcacotxes, pel que si els voleu visitar, només cal que us dirigiu a la plaça situada immediatament sota el local, on us estacionaran el cotxe sense cap despesa.

Menjador Interior de l'Hostal de la Placa de Cabrils Fotografia: @hostaldecabrils
🍳 La seva cuina

Capaç de delectar els paladars més exigents, podríem definir la cuina de l’Hostal de la Plaça com una versió moderna i equilibrada, no ja de la cuina catalana, sinó del que hauríem de considerar com la gastronomia maresmenca de més alt nivell. Un punt de partida senzill, que sostingut amb la ja citada “Nova Tradició”, dóna protagonisme als productes de proximitat i les receptes de temporada.

D’aquesta manera, us volem recomanar una carta amb plats tan interessants com el seu Sashimi de tonyina en escabetx, els seus Farcellets de llagostí i cansalada, la seva Ostra amb gel de llima, el seu Pop rostit amb salsa holandesa de plàncton o la seva sublim Fideuà de Kimchi.

Un plat de l'Hostal de la Plaça a Cabrils Fotografia: @hostaldecabrils Una fideuà de l'Hostal de la Plaça a Cabrils Fotografia: @hostaldecabrils

En poques paraules…

🍲 Cuina tradicional d’essència mediterrània


🎩 Ambient acollidor – Sales per a esdeveniments privats
💵 Menú diari. 📕 29 € laborals migdia

📋 Preu mitjà de la carta. 35-40 €/persona
🕓 Horari: 🌞 Migdia: Dimarts a Diumenge. 🌜Nit: Dijous a Dissabte
📲 937 531 902

🚩 Plaça de l’Església, 32. Cabrils

🚗 Servei d’aparca-cotxes privat


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com