La revista gastronòmica del Maresme

Amb Família

Els Garrofers (Alella) Un establiment especialitzat en cuina catalana contemporània que ofereix als seus comensals una proposta gastronòmica suau i delicada, centrada en els productes de proximitat i les receptes més mediterrànies.

Romo Sushi Spot (Mataró) Un restaurant per las fans de la cuina japonesa d'idees minimalistes

Restaurant Romo Sushi Spot

La Nova Fonda (Argentona) A La Nova Fonda hi trobarem productes de proximitat i de comerç just, cuinats amb l’amor i la tendresa de les receptes de tota la vida.

La Nova Fonda (Argentona)

Restaurant Xeflis (Cabrils) Especialitzat en plats de cullera i receptes casolanes, la seva és una cuina familiar, a mig camí entre la frescor de la cuina catalana i el caràcter sincer i tradicional de la cuina asturiana.

L’Antiga Fusteria (Alella) Inspiració mediterrània, cuina catalana i petites tapetes per a sibarites

El Palauet (Arenys de Mar) Tapes i arrossets al bell mig d'Arenys de Mar

El Palauet (Arenys de Mar)

Tresmacarrons (El Masnou) Una parada obligatòria pels amants del bon menjar (des del 2015 compta amb una Estrella Michelin) i que ofereix als seus comensals una versió lliure i contemporània de la cuina maresmenca de proximitat.

Som Terra Restaurant (Mataró) Enamorats dels productes frescos i la feina ben feta, la seva és una línia tradicional amb un punt d’innovació, amb racions generoses i plats ben treballats.

Guia de restaurants gourmet