Els millors restaurants de sushi del Maresme

Us presentem una selecció gourmet amb els millors

restaurants japonesos del Maresme

Sushi Maresme
Article actualitzat: 2022

Makis, nigiris i uramakis. Us presentem una selecció gourmet amb els millors restaurants del Maresme especialitzats en cuina japonesa. Des dels més conservadors, que aposten clarament per la tradició i el saber fer de la cuina nipona, fins als més atrevits, autèntics temples de la fusió i el mestissatge culinari. Itadakimasu, gourmets!

Makis, nigiris i uramakis. Una selecció dels millors restaurants de cuina japonesa del Maresme

Sant Vicenç, Vilassar de Mar i Calella*

Yume Sushi & Oysters


➡ Ens encanta: La seva selecció especial d’ostres, una de les especialitats de la casa

* El local de Calella només funciona en servei de delivery i take away

Restaurant Sushi

Amb dos restaurants a la comarca – Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Marel Yume Sushi & Oysters és sense cap mena de dubte un dels japonesos més interessants del Maresme. Una proposta lúdica, sempre lluminosa, que segueix amb estil propi una línia gastronòmica contemporània on les receptes imaginatives i el bon peix en són les principals cartes de presentació.

Un plat de sushi del resturant Yume Sushi & Oysters Fotografia: @itsyumesushi


Mataró

Katsumi


➡ Ens encanta: El seu espectacular menú de migdia

Sushi Mataró

Proposta de sushi fusió pensada per a tots els públics, el Katsumi és un restaurant on tant si poden sentir a gust els grans amants del sushi contemporani com aquells qui encara veuen la cuina japonesa amb cert respecte gastronòmic. Divertit i gourmet per parts iguals, el Katsumi és un japonès modern i sibarita ⛩️ que estem convençuts val la pena descobrir.

Katsumi Restaurant Sushi Mataro Fotografia: @Katsumi_mataro


Mataró

Su.


➡ Ens encanta: La secció freestyle de la seva carta. Un apartat de plats del dia on podreu descobrir l’autèntic potencial del restaurant. (Només apte per a autèntics amants del Sushi)

Restaurant japonès a Mataró

De fórmula 100% creativa, el Su. és un restaurant japonès centrat en el que podríem catalogar com a cuina d’autor. No envà, la seva proposta gastronòmica es basa en una interpretació lliure, refrescant i acolorida dels plats més mítics de la carta nipona. Peix fresc i receptes creatives interpretades sobre la marxa per un equip experimentat i solvent són les notes dominants d’un dels restaurants japonesos més lliures i deliciosos de la comarca.

Taula de Sushi del restaurant Su.Cocina Japonesa de Mataró Fotografia: @su.cocinajaponesa


Mataró i Vilassar de Mar

Sèsam Negre


➡ Ens encanta: El seu menú degustació pica-pica (49,80€/2p)

Japonès

Conegut per ser un dels degans de la cuina japonesa del Maresme, el Sèsam Negre és el que podríem catalogar com un projecte de fusió. Un restaurant amb doble ànima, on cuina mediterrània i cuina japonesa conviuen de manera simbiòtica en una carta plena d’exquisits registres gastronòmics. Una recomanació que destaca per la seva elegància i la seva versatilitat. (Recentment ha obert un segon restaurant del Sèsam Negre a Vilassar de Mar)

Un plat del restaurant Sèsam Negre de Mataró Fotografia: @sesamnegre


Premià de Mar

Sushi Ra


➡ Ens encanta: El seu excel·lent recull de plats fora carta

Japonès Premià de Mar

Equilibri meditat entre plats tradicionals i propostes creatives, el restaurant Sushi Ra és un autèntic referent de la gastronomia nipona a la comarca. Un petit local ubicat en un dels extrems de Premià de Mar, que destaca pel seu ambient íntim, el seu tracte amable i la seva apassionada devoció per la cuina japonesa. Molt recomanable per visitar en parella.

Un dels plats del restaurant Sushi Ra de Premià de Mar Fotografia: Sushi Ra


Mataró

Crazy Sushi*


➡ Ens encanta: Les seves “Burger Crazy”

Sushi per emportar

Seguint un concepte de “Street Food” a la japonesa, el Crazy Sushi de Mataró és un servei de delivery completament innovador, que d’alguna manera trenca amb els tòpics que relacionen el menjar nipó amb una extensa carta de sushi. I ho fa d’una manera molt original, repensant el concepte d’hamburguesa i proposant un repertori de plats amb perfil propi. Un projecte que compta amb l’aval del prestigiós Su. Cocina Japonesa de Mataró.

Dues burgers del Crazy Sushi de Mataró Fotografia: @crazyburger


Vilassar de Dalt

Urban Village Maresme


➡ Ens encanta: L’impresionant terrassa que presideix el local i la seva versatilitat gastronòmica

Restaurant japonès a Arenys de Mar

L’Urban Village Maresme és, també en matèria de sushi, una de les novetats sibarites més glamuroses de la temporada. Un “dayclub” amb espai per a totes les sensibilitats gastronòmiques – disposen de diferents xefs que treballen la carta de manera coordinada – amb un paper destacat per a la cuina japonesa. Perfecte per visitar en qualsevol moment del dia i gaudir de la seva espectacular terrassa.

Un plat de sushi del Urban Village Maresme Fotografia: Urban Village Maresme