Mataró

Katsumi

Sushi time a la ciutat de Mataró

Katsumi restaurant Japones Mataró
Publicat: 2022

Ubicat en un preciós espai de la plaça España de Mataró, trobem el restaurant Katsumi. Un japonès que s’ha fet gran a la ciutat gràcies al seu deliciós servei de take away, que dóna un pas endavant en la seva aventura gastronòmica amb l’obertura d’aquest nou local a la ciutat. Una proposta gastronòmica divertida i plena d’imaginació que estem convençuts que farà les delícies dels amants del sushi fusió i la cuina nipona.

Perfecte per visitar en parella o petit comitè, es tracta d’un restaurant que podríem catalogar d’informal amb un punt d’elegància. Un concepte equilibrat entre ambient, cuina i bon tracte que estem segurs que us farà sentir com a casa.

Una de les coses que més ens agrada dels conceptes de sushi fusió com el Katsumi és la seva capacitat per esplaiar-se a la cuina i traslladar l’alegria i les ganes de provar coses noves (…)
El local

La primera impressió que s’endú el comensal en entrar per la porta del Katsumi, és la de trobar-se davant d’un restaurant de mides reduïdes amb moltes ganes de fer les coses ben fetes -ens comenten que disposen de capacitat de fins a 36 persones-. Un primer impacte que es trasllada en un tracte proper i detallista, que d’alguna manera transmet l’esperit harmoniós que tant caracteritza la gastronomia i, per extensió, la cultura del país del Sol Naixent.

Si ens centrem en l’exterior, com ja us comentàvem, el local està situat a la plaça España, just davant del Parc Vell. Una zona on podreu optar per un aparcament en règim de zona blava als carrers propers al restaurant o pel Pàrquing PUMSA Parc Central situat a poques passes del local.

Katsumi Mataro Fotografia: @katsumi_mataro
Sushi mataro Fotografia: @katsumi_mataro

La seva cuina

Una de les coses que més ens agrada dels conceptes de sushi fusió com el Katsumi és la seva capacitat per esplaiar-se a la cuina i traslladar l’alegria i les ganes de provar coses noves en cada una de les seves creacions. Una actitud feliç davant de la vida que, d’alguna manera, planeja sobre tota la seva filosofia gastronòmica i que converteix l’experiència de visitar el restaurant en quelcom realment gourmet.

Així, si passem a desgranar la seva carta, ens trobem amb una gran varietat de gustos i textures on sobresurten uramakis com el seu Katsumi Roll o el Megalodón; Futomakis com el seu Tiburón Tempu, Nigiris i una llarga llista d’especialitats japoneses com les Gyozas o els Takoyakis. Una llista molt completa de sushi que es completa amb dues creacions marca de la casa: les seves sushi burgers i la seva Katsumi Pizza.

Tartar del restaurant Katsumi Mataro Fotografia: @katsumi_mataro
Restaurant Katsumi Mataro Fotografia: @katsumi_mataro

En poques paraules…

🍷 Cuina japonesa contemporània


🎩 Ambient informal amb un punt elegant – Ideal per a parelles i famílies – Servei de Take Away / Delivery
📕 Menú diari. Migdia 13,90 €

💶 Preu mitjà de la carta. 24 €/persona
🕒 Horari: ??Dijous a Dimarts
🌍 Plaça d’Espanya, 18. Mataró

🚗 Aparcament privat més proper: Pàrquing PUMSA Parc Central