Crazy Japo by Su. (Mataró) Delivery Street food a la japonesa

Crazy Japo de Mataró

Molta atenció als amants del ? delivery, la cuina sense etiquetes i les receptes esbojarrades. Un nou concepte gastronòmic acaba d’aterrar a la ciutat de Mataró de la mà del restaurant Su.: el Crazy Japo. Un restaurant virtual (només accepten comandes per telèfon o a través de plataformes de Delivery), decidit a portar un pas endavant la gastronomia street food treballada a la ?? japonesa. Un projecte “made in Maresme” nascut per trencar esquemes.

Atrevits, talentosos i sibarites. Coneixem Crazy Japo, el nou delivery dedicat al “street food” de la ciutat de Mataró

?? Bo, barat i fàcil de menjar

El més important a l’hora de definir un projecte de ➡️ street food no és l’embolcall, sinó el contingut. Així que oblidem les food trucks, les paradetes en els mercats o les barres gastronòmiques. El menjar de carrer ha de ser bo, barat i fàcil de menjar. Dit d’una altra manera: ha de ser popular.   Un punt irrenunciable que permet conceptes com el que ens planteja el Crazy Japo, una idea de street food on el delivery -o menjar a domicili- és el centre de l’acció.

Un dels poke bowls del Crazy Japo de Mataró Fotografia: Crazy Japo

?⭐ L’estrella de la Casa: Burger Crazy

Tot bon projecte gastronòmic ha de tenir una estrella irrenunciable que il·lumini i assenyali el camí creatiu. I el cas del Crazy Japo aquesta és, sota el nostre humil criteri sibarita, el seu divertit catàleg de “Crazy Burger”.   Hamburgueses elaborades amb una base d’arròs arrebossat (sí, ho heu llegit bé, no porten pa) rematades amb ? tonyina, cua de bou, salmó o ? bolets nipons. Una declaració d’intencions atrevida, dissenyada únicament i estrictament per seduir paladars. ? Talent en estat pur.

Una de les Burger del Crazy Japo de Mataró Fotografia: Crazy Japo

?? Convidats de luxe: Ramen, Bao i Poke Bowls

I amb el regnat de les seves delicioses hamburgueses d’arròs definit, apareixen els convidats de luxe, habituals en la categoria. Els famosos ? fideus Ramen, tan populars a la gastronomia asiàtica; els sempre creatius entrepans de Bao; i fins i tot els hawaians Poke Bowls, en una clara aposta per la gastronomia més ? healthy. Tot rematat amb un petit assortiment de tapes, el seu exquisit repertori de Gyozes, els seus Edamame saltats amb sèsam o les seves aletes de pollastre picants com a complement imprescindible.

Plats del Crazy Japo de Mataró Fotografia: Crazy Japo

En poques paraules…

?? Street Food a la japonesa


? Al voltant dels 15€ per persona

✅ Ens encanten les seves Burger Crazy elaborades amb arròs arrebossat!
? Repartiment a Mataró
☎️ 683 49 99 09

? De diumenge a dijous: 13h – 16h | 20.30h – 23h Divendres i dissabte: 13h – 16h | 20h30 – 00h