Sèsam Negre (Mataró) Cuina japonesa i propostes mediterrànies

Interior del restaurant Sésam Negre

Conegut com un dels degans de la gastronomia nipona a Mataró, el Sèsam Negre és un dels restaurants japonesos més creatius de la comarca 🎨. Una proposta plena de sorpreses i bones idees que ha fet de la seva singular manera d’entendre la cuina del país del Sol naixent i les seves atrevides interpretacions de plats mediterranis, un veritable estil propi gastronòmic.

Noble i elegant, es tracta del que podríem catalogar com un restaurant de caràcter. Un espai distingit on els tocs minimalistes donen lloc a un univers completament contemporani. Sens dubte, l’escenari perfecte per a vetllades realment inoblidables.

Fusió de cultures, sensacions i matisos, la cuina del Sèsam Negre és una proposta completament imaginativa. Una delicada barreja d’experiència i inventiva amb dos camins clarament identificables: el nipó i el mediterrani
🎎 El local

Situat a la planta baixa d’un cèntric edifici d’oficines, el local que dóna lloc al Sèsam Negre destaca per les seves mides senyorials. Un veritable avantatge competitiu que el converteix en un candidat ideal per a tot tipus de visitants. Des d’aquells qui busquen un espai íntim i acollidor on gaudir d’una conversa a cau d’orella 💏 amb la parella fins aquells qui demandin d’un espai reservat per a celebracions nombroses.

Pel que fa a 🚗 l’aparcament, comentar que el restaurant disposa de dues bones opcions per deixar el cotxe. D’una banda, l’ampli pàrquing privat de Plaça Santa Anna, situat a escassos cinquanta metres del local i, de l’altra, el pàrquing privat del carrer Montserrat amb accés directe al restaurant.

Interior del restaurant Sésam Negre Fotografia: @sesamnegre
🍣 La seva cuina

Fusió de cultures, sensacions i matisos, la cuina del Sèsam Negre és una proposta completament imaginativa. Una delicada barreja d’experiència i inventiva amb dos camins clarament identificables: el nipó 🇯🇵 i el mediterrani 💙. Dos mons que conviuen i es complementen a la vegada, donant lloc a una carta vivaç, on les línies paral·leles i les cruïlles gastronòmiques coexisteixen a taula amb un relat completament simbiòtic.

Així, de les seves mans expertes ⭐ en surten plats com els seus ous estrellats amb foie caramel·litzat o el seu filet Wellington, a la seva cara més mediterrània. Els seus makis La Morera (Peix mantega, papaia i ruca amb alga wakame) o els nigiris Ikura (Gunkan d’ous de salmó) en la seva versió més nipona. I finalment creacions com els seus yakisoba ibèrics (Secret Ibèric i vegetals) o el seu Pollastre Sèsam Negre (Pollastre a tires arrebossat en farina de sèsam saltat amb verdures fresques i salsa) en el seu apartat més de fusió.

Un plat del restaurant Sèsam Negre de Mataró Fotografia: @xavier.puig Un plat del restaurant Sèsam Negre de Mataró Fotografia: @xavier.puig

En poques paraules…

🇯🇵 Cuina japonesa de fusió amb productes mediterranis


🎩 Ambient desenfadat – Especialistes en grups – Espais diferenciats per a grups i parelles
💵 Menú diari 📕🌞 13,90€ 📓🌞 Menú cap de setmana 18,90€ ⭐️ Novetat: 35,99€ Menú degustació amb maridatge de sakes (Disponible en tots els serveis del restaurant)

📋 Preu mitjà de la carta 30€ – 40€/persona
🕓 Horari: 🌞 Migdia: Dilluns a Dissabte. 🌜Nit: Dimarts a Dissabte
📲 937 551 801

🚩 La Rambla, 40. Mataró

🚗 Aparcament al pàrquing privat de Plaça Santa Anna o al pàrquing privat del carrer Montserrat (amb accés directe al restaurant)


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com