Sant Vicenç de Montalt

Yume Sushi & Oysters

Una versió distingida i refinada de les famoses barres japoneses

Yume Sushi Sant Vicenç
Article Actualitzat: 2022

Una de les propostes més mítiques de la cuina nipona és la barra japonesa. Un restaurant d’aire informal on l’Itamae (l’equivalent japonès al nostre xef europeu) prepara els plats de sushi just davant dels comensals. I és aquest concepte el que han agafat els propietaris del Yume Sushi & Oysters de Sant Vicenç de Montalt a l’hora de definir la filosofia del seu exquisit restaurant japonès.

Una lògica transparent, pensada per presumir de producte i tècnica, dotant a cada plat de tot el protagonisme gastronòmic que es mereix.

Amb una selecció de peix fresc realment cuidada i una línia gastronòmica amb llicències però molt propera al que podria ser la cuina japonesa més clàssica, la cuina del Yume és la d’un autèntic festival sibarita.
El local

Renovat i ampliat a principis de 2020, podríem definir el local on s’ubica el Yume Sushi & Oysters com una barreja meditada i reflexiva entre el tarannà minimalista de l’arquitectura nipona i la lluminositat eterna i somrient del sempre càlid caràcter mediterrani. Un còctel que funciona, i que és capaç de transmetre al visitant l’acollidora sensació de sentir-se com a casa.

Si passem a l’apartat de l’aparcament, comentar que el local es troba adjunt al complex exportiu del Sorli de Sant Vicenç de Montalt. I, tot i que és fàcil poder aparcar a la zona, compteu amb l’aparcament del Centre Comercial -2h gratuïtes-.

Per cert, recordar que el Yume Sushi & Oysters disposa d’un segon restaurant ubicat al centre de Vilassar de Mar.

Interior del Yume Sushi & Oysters de Sant Vicenç de Montalt Fotografia: @itsyumesushi
La seva cuina

Amb una selecció de peix fresc realment cuidada i una línia gastronòmica amb llicències però molt propera al que podria ser la cuina nipona més clàssica, la cuina del Yume és la que podem esperar d’un restaurant japonès de nivell.

Així, les categories de la seva carta són més o menys les típiques en restaurants inspirats en el país del sol naixent: Yakisobas, Tàrtars, Sashimis, Nigiris, Uramakis… Això sí, amb execucions excel·lents. Dit això, i per citar algun dels plats de la seva carta, destaquem el seu Hotategai Yaki -un carpaccio de vieires amb salsa japonesa- el seu Nigiri toro amb Foie, o el seu Uramaki Sake Avocado, preparat a base de Salmó. Sense oblidar la seva selecció d’ostres franceses de “La Belle Huitre”, de les quals en són distribuïdor autoritzat.

Finalment, situar els preus al voltant dels 20-25€ per persona (bastant econòmica per un restaurant de base japonesa). I explicar que disposen d’un servei d’entrega de menjar a domicili a la zona de les tres viles: Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac.

Un plat de gambes del Yume Sushi & Oysters Fotografia: @sergidomo Taula de sushi del Yume Sushi & Oysters Fotografia: @marciarods

En poques paraules…

🍷 Cuina japonesa de fusió


🎩 Restaurant & Take Away – Especialistes en Ostres de la Normandia
💶 Preu mitjà de la carta. 25 €/persona
➡ Horari: 🎩 Restaurant: 🌞 Migdia : Dimarts a Diumenge / Take Away: 🌛Nit : Dimarts a Diumenge
☎️ 936 893 227 – 680 727 732

🌍 C/ Montseny 1, Local 11 (Al costat del Centre Comercial Sorli)

🚗 Aparcament fàcil en zona propera al restaurant – Aparcament Centre Comercial Sorli (2h Gratuïtes)