La revista gastronòmica del Maresme

Yume Sushi & Oysters (Sant Vicenç de Montalt) Una versió distingida i refinada de les famoses barres japoneses

La barra japonesa del restaurant Yume Sushi & Oysters de Sant Vicenç de Montalt

Article actualitzat: Abril 2019
  
Una de les propostes més mítiques de la cuina nipona és la barra japonesa. Un local informal on l’Itamae (l’equivalent japonès al nostre xef europeu) prepara els plats de sushi just davant dels comensals. I és aquest concepte el que han agafat els propietaris del Yume Sushi and Oysters de Sant Vicenç de Montalt a l’hora de definir la filosofia del seu exquisit restaurant japonès.
 
Una lògica transparent que ha donat lloc a un local elegant, però a la vegada capaç d’explicar-se sense etiquetes. On el glamour de la cuina japonesa es combina perfectament amb el ritme intens i lluminós de la vida maresmenca.

Amb una selecció de peix fresc realment cuidada i una línia gastronòmica amb llicències però molt propera al que podria ser la cuina japonesa més clàssica, la cuina del Yume és la d’un autèntic festival sibarita.

El local

Ple de llum i de vida, el local on s’ubica el Yume Sushi & Oysters és una versió distingida i refinada de les ja anomenades barres japoneses. Un restaurant on menjar una mossegada més o menys ràpida, mentre es gaudeix del plaer d’una bona conversa amb la parella.
 
Si passem a l’apartat de l’aparcament, comentar que el local es troba adjunt al complex exportiu del Sorli de Sant Vicenç de Montalt. I, tot i que és fàcil poder aparcar a la zona, compteu amb l’aparcament del Centre Comercial -2h gratuïtes-.

Interior del restaurant Yume Sushi & Oysters
Fotografia: @itsyumesushi

La seva cuina

Amb una selecció de peix fresc realment cuidada i una línia gastronòmica amb llicències però molt propera al que podria ser la cuina japonesa més clàssica, la cuina del Yume és la d’un autèntic festival sibarita.
 
Les categories de la seva carta són més o menys les típiques en restaurants d’aquesta mena: Yakisobas, Tàrtars, Sashimis, Nigiris, Uramakis… Però el resultat final és realment remarcable. Per citar algun dels seus plats, ens quedem amb el seu Hotategai Yaki -un carpaccio de vieires amb salsa japonesa- el seu Nigiri toro amb Foie, o el seu Huramaki Sake Avocado, preparat a base de Salmó. Sense oblidar la seva selecció d’ostres franceses de “La Belle Huitre” de les quals en són distribuïdor autoritzat.
 
Finalment, situar els preus al voltant dels 20-25€ per persona (bastant econòmica per un restaurant de base japonesa). I explicar que disposen d’un servei d’entrega de menjar a domicili a la zona de les tres viles: Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac. Actualització: Des del mes de novembre de 2018, ofereixen un menú migdia de 15€ en dies laborals.

Un tàrtar de salmó del Yume Sushi & Oysters
Fotografia: @itsyumesushi

Un plat de Sushi del restaurant Yume Sushi & Oysters
Fotografia: @itsyumesushi

Ostres franceses de “La Belle Huitre”
Fotografia: @itsyumesushi

Guia de restaurants gourmet