La revista gastronòmica del Maresme

Yume Sushi & Oysters (Vilassar de Mar) Alta gastronomia nipona

Interior del restaurant Yume Susi & Oysters de Vilassar de Mar

Emplaçat en una bonica plaça de Vilassar de Mar, trobem el que és la segona seu del restaurant japonès Yume Sushi & Oysters. Un projecte gastronòmic nascut a Sant Vicenç de Montalt, que amplia els seus horitzons amb l’obertura d’un segon restaurant al centre del mencionat Vilassar de Mar.
 
Un espai plenament sibarita que, com el seu antecessor, aposta per una versió completament exquisida de l’alta gastronomia nipona. Una fórmula completament gourmet feta a mida per als paladars més exigents.

Un concepte d’alta volada on l’únic secret és la qualitat i la categoria de la seva excepcional matèria primera.

El local

Si el Yume Sushi & Oysters de Sant Vicenç de Montalt proposa la barra japonesa com a expressió informal per articular el seu servei de restauració, en el de Vilassar de Mar ens trobem amb un concepte molt més proper al del “restaurant clàssic”. Un punt de partida que el diferencia del seu antecessor i que el converteix en una versió més solemne i formal d’un projecte que funciona a la perfecció en qualsevol tipus de registre.
 
D’aquesta manera, pel que fa al local, hem de diferenciar dos espais: un petit i acollidor menjador interior i una espectacular i admirable terrasseta annexa a una tranquil·la plaça de poble. Pel que fa a aparcament i a causa de les dificultats en les quals molt probablement us trobareu si voleu deixar el cotxe a les seves immediateses, us recomanem que opteu pel pàrquing subterrani situat al subsòl de la citada plaça.

Interior del restaurant Yume Sushi & Oysters de Vilassar de Mar
Fotografia: @itsyumesushi

La seva cuina

Basada en l’excel·lència i el bon gust, la cuina del Yume Sushi & Oysters és la pròpia dels virtuosos més exigents de la gastronomia nipona. Una idea minimalista molt propera a l’escola tradicional però amb espai per la innovació i la creativitat. Un concepte d’alta volada on l’únic secret és la qualitat i la categoria de la seva excepcional matèria primera.
 
D’aquesta manera, si ens endinsem a la seva carta, trobarem plats tan destacables com el seu Uramaki Vilassar preparat amb un cor de tonyina Blue Finn i ceba caramel·litzada amb una coberta d’alvocat i salsa miso; el seu nigiri TMA -Terra, mar i aire- preparat amb ventresca de tonyina, foie i tòfona; o el seu Yakiniku Beef, una deliciosa peça de carn de vedella marcada a la planxa servida sobre un llit de verduretes. Tot això sense oblidar el seu impressionant ventall d’Ostres fresques, un dels segells de la casa.
 
Finalment, pel que fa a preus, comentar que el preu mitjà de la carta se situa al voltant dels 25€ i que disposen d’un menú diari de 15,90€ en dies laborals. Afegir també que el Yume Sushi & Oysters de Vilassar de Mar compta amb un servei de Take Away (amb servei a Vilassar de Mar i al barri del Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar).

Uramaki Vilassar del restaurant Yume Sushi & Oysters de Vilassar de Mar
Fotografia: @itsyumesushi

Tàrtar de tonyina Blue Finn amb alvocat del restaurant Yume Sushi & Oysters
Fotografia: @itsyumesushi

Taula de sushi del restaurant Yume Sushi & Oysters
Fotografia: @itsyumesushi

Guia de restaurants gourmet