Cabrils

La Pizzeria de l’Hort

Un restaurant amb ànima italiana

Pizzeria de l'Hort a Cabrils
Actualitzat: 2022

Ubicat a la planta baixa del multi espai gastronòmic de l’Hort de Cabrils, trobem la Pizzeria de l’Hort. Un restaurant amb ànima italiana que ofereix als seus visitants una selecció especial de plats clàssics de la cuina transalpina, i que troba en les pizzes cuites al forn de pedra les seves principals protagonistes.

Ideal per visitar acompanyat per la família o els amics, la Pizzeria de l’Hort és un restaurant mediterrani, pensat per disfrutar d’un àpat lleuger de caràcter informal.

La Pizzeria de l’Hort és un restaurant amb ànima italiana que ofereix als seus visitants una selecció especial de plats clàssics de la cuina transalpina


El local

La Pizzeria de l’Hort és el que podríem considerar com un local de gran capacitat. Un restaurant que destaca per la seva àmplia i versàtil quantitat d’espais, que van des dels menjadors interiors fins als diferents nivells de la seva terrassa (des de l’última reforma del local, una de les terrasses compta amb una pèrgola climatitzada per als mesos d’hivern).

Comentar també que disposen d’un gran aparcament privat situat just a l’entrada del restaurant, on podreu deixar el cotxe sense problemes.

Terrassa de la Pizzeria del Hort Fotografia: @maresmegourmet
La cuina

Amb l’assessorament del xef italià Oliver Balteo, la cuina de la Pizzeria de l’Hort és la típica de la gastronomia italiana. Pasta fresca, carpaccios, risottos i un gran ventall de plats originals amb un marcat sentiment mediterrani.

Sobresurten, dins el conjunt, la seva gran varietat de pizzes , entre les quals destaquem la ⭐ Cabrils, amb ceba, bolets i botifarra; la Jabugo, una de les seves pizzes gourmet, amb encenalls de pernil de gla, tomàquet i mozzarella de bocconcino; i finalment la Marinera, una pizza preparada amb cues de llagostins, ceba, tonyina i calamars.

Pel que fa a plats italians, destaquem també els seus “Fettuccine all’astice” – us els mostrem a la foto que il·lustra aquesta ressenya – ; les seves Lune di capesante e gamberi con salsa di scampi o el seu Carpaccio di merluzzo.

Fettuccine all’astice, un plat de la Pizzeria del Hort Fotografia: @hortcabrils Pizza mallorquina de la Pizzeria del Hort Fotografia: @hortcabrils

En poques paraules…

🍷 Cuina italiana


🎩 Ambient elegant – Terrassa Exterior – Recomanat per a grups – Servei de guarderia gratuït
📕 Menú 16,50€ laborals

💶 Preu mitjà de la carta. 20 €/persona
🕒 Horari: 🌞 🌛 Dilluns a diumenge
🌍 Passeig de Cabrils, 6. Cabrils

🚗 Aparcament privat per a clients del restaurant