Cabrils

La Pizzeria de l’Hort

Un restaurant amb ànima italiana

Pizzeria del Hort a Cabrils

Ubicat a la planta baixa del multi espai gastronòmic de l’Hort de Cabrils, trobem la Pizzeria de l’Hort. Un restaurant amb ànima italiana que ofereix als seus visitants una selecció especial de plats clàssics de la cuina transalpina, i que troba en les pizzes cuites al forn de pedra les seves principals protagonistes.

Ideal per visitar acompanyat per la família o els amics, la Pizzeria de l’Hort és un restaurant mediterrani, pensat per disfrutar d’un àpat lleuger de caràcter informal.

La Pizzeria de l’Hort és un restaurant amb ànima italiana que ofereix als seus visitants una selecció especial de plats clàssics de la cuina transalpina
🌞 El local

La Pizzeria de l’Hort és el que podríem considerar com un local de gran capacitat. Un restaurant que destaca per la seva àmplia i versàtil quantitat d’espais, que van des dels menjadors interiors fins als diferents nivells de la seva terrassa (des de l’última reforma del local, una de les terrasses compta amb una pèrgola climatitzada per als mesos d’hivern).

Comentar també que disposen d’un gran aparcament 🚗 privat situat just a l’entrada del restaurant, on podreu deixar el cotxe sense problemes.

Terrassa de la Pizzeria del Hort Fotografia: @maresmegourmet
🇮🇹 La cuina

Amb l’assessorament del xef italià Oliver Balteo, la cuina de la Pizzeria de l’Hort és la típica de la gastronomia italiana. Pasta fresca 🍝, carpaccios, risottos i un gran ventall de plats originals amb un marcat sentiment mediterrani.

Sobresurten, dins el conjunt, la seva gran varietat de pizzes 🍕 , entre les quals destaquem la ⭐ Cabrils, amb ceba, bolets i botifarra; la 👍 Jabugo, una de les seves pizzes gourmet, amb encenalls de pernil de gla, tomàquet i mozzarella de bocconcino; i finalment la 🦐 Marinera, una pizza preparada amb cues de llagostins, ceba, tonyina i calamars.

Pel que fa a plats italians 🇮🇹, destaquem també els seus «Fettuccine all’astice» – us els mostrem a la foto que il·lustra aquesta ressenya – ; les seves Lune di capesante e gamberi con salsa di scampi o el seu Carpaccio di merluzzo.

“Fettuccine all’astice” de la Pizzeria del Hort Fotografia: @hortcabrils Pizza mallorquina de la Pizzeria del Hort Fotografia: @hortcabrils

En poques paraules…

🇮🇹 Cuina italiana


🎩 Ambient elegant – Terrassa Exterior – Recomanat per a grups 🍼 Servei de guarderia gratuït
💵 Menú 📘 14,90€ laborals

📋 Preu mitjà de la carta. 20 €/persona
🕓 Horari: 🌞🌜Dilluns a diumenge
📲 937 533 350

🚩 Passeig de Cabrils, 6. Cabrils

🚗 Aparcament privat per a clients del restaurant


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com