Cabrils

Nou Gras

Una nova manera de viure un clàssic

Nou Gras Restaurant Cabrils

Situat a la part alta de Cabrils, pràcticament a l’entrada del bosc on s’inicia la Serralada Prelitoral, trobem el Nou Gras. Un restaurant de “tota la vida” que, des de fa uns mesos, ha iniciat una nova etapa sota la batuta d’un rejovenit equip directiu. Nous aires per un clàssic que sota l’etiqueta “cuina de mercat amb tocs de muntanya” promet mantenir i reinventar els plats més típics del restaurant.

Una masia catalana perfecta per visitar en tota mena d’ocasions; des de trobades íntimes fins a grans dinars de germanor acompanyats de la família o els amics.

Un restaurant d’esperit modern que sap jugar amb les regles dels grans clàssics de la cuina catalana, aplicant un concepte al qual hem volgut etiquetar com “cuina de mercat amb tocs de muntanya”

El local

El Nou Gras està situat en un típic mas català. Una gran casa pairal datada de l’any 1792 que llueix més jove que mai gràcies a l’exhaustiu procés de restauració que va viure l’any passat. Un escenari amb personalitat d’on en podem destacar l’amplitud dels menjadors (molta atenció amb la seva terrasseta en dies de calor) i la seva extraordinària versatilitat a l’hora de plantejar tota mena d’àpats.

Pel que fa a l’aparcament, el restaurant disposa d’una zona per deixar el cotxe pensada per clients, situada a escassos metres del local. Per cert, als cartells de la carretera encara hi observareu la denominació anterior amb què es coneixia el local: Cal Gras.

Terrassa del restaurant Nou Gras de Cabrils Fotografia: @nougrasrestaurant

La cuina

Quan heretes un projecte que el gran públic coneix per unes característiques molt determinades, el més probable és que necessitis fer equilibris per mantenir la coherència entre el que eres abans i el que vols ser en un futur. I és precisament aquest complicat equilibri el gran encert del nou equip de cuina del Nou Gras de Cabrils. Un restaurant d’esperit modern que sap jugar amb les regles dels grans clàssics de la cuina catalana, aplicant un concepte al qual hem volgut etiquetar com “cuina de mercat amb tocs de muntanya”.

Així, podem destacar una carta amb plats tan nostres com els Cargols a la Llauna, la carn a la brasa o l’arròs de muntanya que a la vegada conviuen amb un tataki de tonyina amb mango i maionesa de gingebre o un jarret de vedella cuit a baixa temperatura amb carbassa. Tot amb un llenguatge comú basat en la bona cuina, el bon producte i les ganes d’oferir una autèntica experiència culinària.

Paella del restaurant NOu gras de Cabrils Fotografia: @nougrasrestaurant Un dels plats del restaurant Nou Gras de CabrilsFotografia: @menusmigdia

En poques paraules…

🍷 Cuina de mercat amb tocs de muntanya⁣


🎩 Terrassa Exterior – Recomanat per a grups⁣
➡ Menú. 📕 15,90€ Laborals – 📕 24,90€ Dissabtes i festius – 📕 Menú “Txuletó” – 39,90€ (Mínim 2 persones)⁣
💶 Preu mitjà de la carta 25-30€/persona
Horari: 🌞 Dimarts a diumenge 🌛 Dijous a dissabte⁣
🌍 Carrer Cal Gras, 4. Cabrils⁣

📕 Aparcament privat per a clients del restaurant