Caldes d’Estrac

Ostres! Quin Raconet…

Caldes d’Estrac

Ostres Restaurant Caldes Estrac
Actualitzat: 2002

Completament encisador, l’Ostres! Quin Raconet… és un dels restaurants amb més encant de tota la comarca. Un espai ple de màgia, situat en una extraordinària primera línia de mar, consagrat a una versió sibarita i lluminosa de la cuina mediterrània més contemporània treballada amb productes de proximitat.

Un restaurant construït amb el mateix material en què es produeixen els somnis, capaç de fer de qualsevol mossegada quelcom realment memorable. Molt recomanable tant per visitar en petit comitè com per gaudir del seu generós espai en grans àpats de germanor. Un restaurant construït amb el mateix material en què es produeixen els somnis, capaç de fer de qualsevol mossegada quelcom realment memorable.
El local

Construït a base d’informalitat i bon gust, el local on s’ubica l’Ostres Quin Raconet… és capaç de convertir qualsevol dia de l’any en unes petites i merescudes vacances a prop del mar. Dividit en dos menjadors en forma de terrassa (una de climatitzada que li permet obrir tot l’any i una altra d’exterior amb una capacitat total de 120 persones), es tracta d’un espai completament integrat dins el seu entorn que llueix amb orgull la bonica platja que l’envolta.

Esmentar, en aquest punt, les seves hamaques a peu de platja, un complement només disponible durant la temporada d’estiu, que li permeten oferir un servei proper al de guingueta.

Pel que fa a aparcament, comentar que podreu deixar el cotxe en règim de zona blava a les immediateses del local o que podeu optar per estacionar el vostre vehicle dins l’aparcament subterrani del passeig de les Moreres (just sota l’Hotel Colón).

Exterior del restaurant Ostres Quin Raconet... Fotografia: @ostresquinraconet
La seva cuina

Dissenyada pel lluïment i la presència d’un repertori de productes frescos completament extraordinaris, l’estil de cuina que defineix l’Ostres Quin Raconet… és una extensió perfecta del ventall de sensacions sibarites que transmet tot el seu projecte. Un estil mediterrani, completament adequat del que cal esperar d’un restaurant de les seves característiques, i al qual no ens fa por catalogar com a “cuina d’autor”.

D’aquesta manera, destaquem alguns dels plats que ens semblen més interessants de la seva carta com el seu tàrtar de llagostins, les seves mini hamburgueses de bou de mar, les seves celestials gambes a la planxa, el seu sublim steak tàrtar o algun dels seus arrossos, un dels protagonistes indiscutibles de la casa.

 Gambes a la planxa amb romaní de l'Ostres Quin Raconet... Fotografia: @ostresquinraconet Arròs Caldós de Llamàntol del restaurant Ostres Quin Raconet Fotografia: @ostresquinraconet

En poques paraules…

🍷 Cuina mediterrània i d’autor a la platja de Caldes d’Estrac


🎩 Restaurant a peu de platja – Ambient informal
💶 Preu mitjà de la carta. 35 €/persona

Menús de grup a partir de 32€ (Iva no inclòs)
➡ Horari: 🌞 Migdia : Dilluns a Diumenge
🌍 Passeig dels Anglesos, Mòdul 3 Platja

🚗 Aparcament en règim de zona blava pròxim al restaurant / Aparcament subterrani Passeig de les Moreres (Hotel Colon)