Mataró

Pez Globo

Arrossos i tapes en un dels restaurants més interessants del Port de Mataró

Pez Globo Restaurant Mataró
Publicat: 2022

Després de la gran reforma que ha viscut el Port de Mataró, comencen a aparèixer propostes gastronòmicament interessants dins un dels espais que estem convençuts que es convertirà en una de les grans referències gourmet de la comarca. I una de les que més ens ha cridat l’atenció és, sense cap mena, de dubte el Pez Globo. Un restaurant a l’eivissenca que aposta per la cuina de qualitat i el segell d’exquisit a l’hora de definir un concepte obert que engloba oci i bon menjar en un mateix local.

Una idea pensada per a tota la família – el nou port té racons pels nens, però també resulta ideal per visitar amb la parella o els amics – on el “tardeo” i aquell sobretaula social d’abans de sopar o de després de dinar, es tornen imprescindibles a l’hora de definir el seu concepte “d’àpat sibarita”.

(…) la seva aposta pel producte de proximitat i per unes execucions mil·limètriques amb la brasa com a protagonista, podríem dir que el confirmen com un dels restaurants més interessants de la ciutat

El local

Si al paràgraf anterior us dèiem que una de les grans virtuts del Pez Globo és la seva faceta per adaptar-se a tot tipus de públics, és en bona part per les bones proporcions i els diferents espais que engloben el seu local. Des d’un menjador decorat amb un gust realment exquisit que permet al restaurant oferir una cara elegant als qui busquin un restaurant romàntic, fins a l’entorn obert de les seves dues terrasses, perfecte per aquells qui desitgin gaudir d’un bon àpat de grup.

Per acabar aquest apartat, comentar que el Port de Mataró compta amb un gran aparcament privat de pagament perquè pugueu deixar el cotxe sense problemes

Local de Pez Globo al Port de Mataró Fotografia: @pezglobomataro_
La seva cuina

Un dels grans perills d’un restaurant que aposta per la música i per un concepte “balear” a l’hora d’establir una filosofia de marca, és caure en el parany de descuidar la gastronomia en el tarannà del seu dia a dia. Bé, us podem dir amb orgull que el Pez Globo no ha caigut en aquest parany. És més, la seva aposta pel producte de proximitat i per unes execucions mil·limètriques amb la brasa com a protagonista, podríem dir que el confirmen com un dels restaurants més interessants de la ciutat.

Perquè us en feu una idea, dins la seva carta cal destacar, d’una banda, els seus arrossos de capa fina amb “l’arròs de moll de l’os i ostres” com a estrella indispensable de la casa. I de l’altra, la seva exquisida carta de platets amb carpaccio de gambes a l’allet, el seu tàrtar de tonyina Balfegó amb crema d’alvocat, ponzu i ous de truita, la seva albergínia amb anguila i ous a baixa temperatura, i el seu “Txuletón” Angus de Girona com a propostes més destacables.

Paella de Pez Globo en el Port de Mataró Fotografia: @pezglobomataro_ Plato de Pez Globo restaurante Mataró Fotografia: @pezglobomataro_

En poques paraules…

🍷 Gastronomia & Music al Port de Mataró⁣


🍷 Especialistes en arrossos d’autor – Brasa Josper – Música en directe⁣
📕 Menú arrosser 19,50 € (Laborals)
💶 Preu mitjà de la carta. 30 €/persona ⁣
➡ Horari: 🌞 Migdia: Dimecres a Dimenge 🌛Nit : Divendres a Diumenge⁣
🌍 Passeig Marítim, 250. Mataró⁣

🚗 Aparcament privat del Port de Mataró⁣