Caldes d’Estrac

Dynamic Restaurant

Una veritable proposta d’altura

Restaurant Dynamic Caldes Estrac

Actualitzat: 2022

Vistes majestuoses i una proposta de tapes i platets mediterranis pensada per ser consumida sense massa etiquetes. Aquesta és la proposta del Dynamic Restaurant, la cara més sibarita i gourmet del sempre somrient Dynamic Hotel de Caldes d’Estrac.

Un espectacular menjador panoràmic situat diversos pisos per sobre el nivell del mar (estem parlant d’una sisena planta en el cas del menjador i una setena en el de la terrassa) que resulta completament recomanable si voleu passar una vetllada informal i divertida acompanyats dels amics, la família o la parella.

Emplaçat a la sisena planta de l’edifici, el local on s’ubica el restaurant destaca per sobre de tot per les seves imponents vistes de Caldes d’Estrac
El local

Per explicar-vos com és el local on s’ubica el Dynamic Restaurant, hem de dividir l’espai en tres grans zones: la piscina, el menjador i la terrassa panoràmica. Tres menjadors de luxe, cada un dels quals amb la seva funció i el seu moment, que parlen perfectament de la versatilitat i el caràcter vital que es vol donar al projecte.

Pel que fa a aparcament, comentar que la millor opció és deixar el cotxe en règim de zona blava, en un dels carrers pròxims al local.

Terrassa Panpràmica Dynamic Restaurant Fotografia: @dyrestaurant
La seva cuina

Inspiradora i jovial, hem d’entendre la cuina del restaurant com una barreja refrescant i moderna dels grans clàssics de la cuina catalana, amb alguna de les propostes més divertides i somrients de la gastronomia més contemporània.

El que traduït a plats podrien ser plantejaments tan encantadors com els seus Musclos amb llet de coco i coriandre o els seus Ous estrellats amb encenalls de pernil, en el seu apartat de plats informals. I joies com el seu Carpaccio de tonyina DO Balfegó, el seu Arròs de peix i marisc o el seu Entrecot de vedella a l’apartat de plats forts de la carta.

Restaurant Dynamic a Caldes d'Estrac Fotografia: @maresmegourmet Restaurant Caldes d'Estrac Fotografia: @maresmegourmet

En poques paraules…

🍷 Cuina creativa i de proximitat


🎩 Restaurant panoràmic amb vistes al mar – Especialistes en menú de grups – Accés pel Hall de l’Hotel – Multiidioma
📕 Menú migdia 16,50€ (Dilluns a divendres) 📕 Menú cap de setmana 24,50€

💶 Preu mitjà de la carta. 25-30 €/persona
🕒 Horari: 🌞 Migdia: Dijous a Diumenge. 🌛Nit: Dijous a Dissabte
☎️ 931 160 660

🌍 Carrer de la Santema, 25. Caldes d’Estrac

🚗 Aparcament en règim de zona blava pròxim al restaurant.