Dynamic Restaurant (Caldes d’Estrac) Una veritable proposta d'altura

Exterior del restaurant Dynamic de Caldes d'Estrac

Actualitzat: Estiu 2021

Vistes majestuoses i una proposta de tapes i platets mediterranis pensada per ser consumida sense massa etiquetes. Aquesta és la proposta del Dynamic Restaurant, la cara més sibarita i gourmet del sempre somrient Dynamic Hotel de Caldes d’Estrac.

Un espectacular menjador panoràmic situat diversos pisos per sobre el nivell del mar (estem parlant d’una sisena planta en el cas del menjador i una setena en el de la terrassa) que resulta completament recomanable si voleu passar una vetllada informal i divertida acompanyats dels amics, la família o la parella.

Emplaçat a la sisena planta de l’edifici, el local on s’ubica el restaurant destaca per sobre de tot per les seves imponents vistes de Caldes d’Estrac
🏊‍♂️ El local

Per explicar-vos com és el local on s’ubica el Dynamic Restaurant, hem de dividir l’espai en tres grans zones: la piscina, el menjador i la terrassa panoràmica. Tres menjadors de luxe, cada un dels quals amb la seva funció i el seu moment, que parlen perfectament de la versatilitat i el caràcter vital que es vol donar al projecte.

Pel que fa a aparcament, comentar que la millor opció és deixar el cotxe en règim de zona blava, en un dels carrers pròxims al local.

Picina de l'Hotel Dynamic de Caldes d'Estrac Fotografia: @dyrestaurant
🍢 La seva cuina

Inspiradora i jovial, hem d’entendre la cuina del restaurant com una barreja refrescant i moderna dels grans clàssics de la cuina catalana, amb alguna de les propostes més divertides i somrients de la gastronomia més contemporània.

El que traduït a plats podrien ser plantejaments tan encantadors com els seus Musclos amb llet de coco i coriandre o els seus Ous estrellats amb encenalls de pernil, en el seu apartat de plats informals. I joies com el seu Carpaccio de tonyina DO Balfegó, el seu Arròs de peix i marisc o el seu Entrecot de vedella a l’apartat de plats forts de la carta.

Tapes del Dynamic Restaurant de Caldes d'Estrac Fotografia: @maresmegourmet Entranya de vedella del Dynamic Restaurant de Caldetas Fotografia: @maresmegourmet

En poques paraules…

🍲 Cuina creativa i de proximitat


🎩 Restaurant panoràmic amb vistes al mar – Accés pel Hall de l’Hotel – Multiidioma
💵 Menú diari. 📕 18 € laborals migdia (amb entrada a la picina) 📗 25€ festius (amb entrada a la picina)

📋 Preu mitjà de la carta. 25-30 €/persona
🕓 Horari: 🌞 Migdia: Dimarts a Diumenge. 🌜Nit: Dimarts a Diumenge
☎️ 931 160 660

🚩 Carrer de la Santema, 25. Caldes d’Estrac

🚗 Aparcament en règim de zona blava pròxim al restaurant.


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com