La revista gastronòmica del Maresme

Dynamic Restaurant (Caldes d’Estrac) Una veritable proposta d'altura

Exterior del restaurant Dynamic de Caldes d'Estrac

Situat a la part alta de la riera de Caldes d’Estrac, a l’espectacular sisena planta de l’hotel que li dóna nom, trobem el Dynamic Restaurant. Un projecte gastronòmic de nova creació, que des de fa tot just uns mesos ofereix, acompanyat d’unes vistes majestuoses, una versió creativa i moderna de la cuina catalana de proximitat.
 
D’accés lleugerament secret (cal que us adreceu al hall de l’Hotel per poder entrar a l’ascensor que us portarà fins al restaurant) es tracta d’un espai obert i totalment viu. Fet a mida per a tots aquells qui busquin un trosset de cel on gaudir dels plaers de la bona vida.

Emplaçat a la sisena planta de l’edifici, el local on s’ubica el restaurant destaca per sobre de tot per les seves imponents vistes de Caldes d’Estrac.

El local

Emplaçat a la sisena planta de l’edifici, el local on s’ubica el restaurant destaca per sobre de tot per les seves imponents vistes de Caldes d’Estrac. Un paisatge paradisíac, capaç de barrejar el mediterrani més salvatge amb la pau i la calma d’un bonic poble costaner. Una visió pràcticament celestial, que lliga perfectament amb el caràcter natural i fresc del mobiliari i la decoració triats per vestir el restaurant.
 
Una planta més amunt cal destacar també la seva extraordinària terrassa, convertida en menjador de luxe durant els mesos d’estiu. Un valor afegit per a tots aquells a qui els agradi sopar amb vistes panoràmiques sota la càlida llum de les estrelles. (Afegir que durant els mesos d’estiu, el restaurant organitza una programació especial de concerts en directe).
 
Pel que fa a aparcament, comentar que la millor opció és deixar el cotxe en règim de zona blava, en un dels carrers pròxims al local.

Interior del restaurant Dynamic de Caldes d'Estrac
Fotografia: @dyrestaurant

La seva cuina

Inspiradora i jovial, hem d’entendre la cuina del restaurant com una barreja refrescant i moderna dels grans clàssics de la cuina catalana, amb les propostes més delicades i valentes de la gastronomia més actual.
 
El que traduït a plats podrien ser propostes tan encantadores com el seu Tàrtar de gamba amb guacamole, els seus Musclos amb llet de coco i coriandre o els seus Ous estrellats amb encenalls de pernil, en el seu apartat de plats informals. I joies com el seu Carpaccio de tonyina DO Balfegó, el seu Arròs de peix i marisc o el seu Entrecot de vedella a l’apartat de plats forts de la carta.
 
Finalment, i pel que fa a preus, comentar que disposen d’un menú diari de migdia a un preu de 13,50€ i un altre de cap de setmana per 25€. I que si opteu per la seva carta, us trobareu amb un preu mitjà per comensal al voltant dels 25/30€.
 
* Nota: Durant tot el mes de març ofereixen un menú degustació dedicat al pèsol a 28€/p. A més, disposen de plats especials dins la seva carta com la seva Tonyina DO Balfegó amb pèsols o el seu arròs amb trompetes de la mort, papada ibèrica i pèsols.

Patates braves del restaurant Dynamic de Caldes d'Estrac
Fotografia: Dynamic Hotels

Tàrtar de gamba del restaurant Dynamic de Caldes d'Estrac
Fotografia: @maresmegourmet

Pèsols amb tonyina Balfegó, un dels plats del Dynamic Hotel de Caldes d'Estrac
Fotografia: @maresmegourmet

Guia de restaurants gourmet