Calella

Bahari Beach Club

Un beach club per a paladars gourmet

Bahari Beach Club a Calella
Actualitzat: 2022

Situat a la zona central de la platja de Garbí a Calella, trobem el Bahari Beach Club. Un restaurant a tocar d’onades que ofereix una interessant carta de plats mediterranis, treballada amb productes de proximitat i una filosofia d’allò més gourmet.

Un espai perfecte per visitar amb colla que destaca per les seves àmplies instal·lacions i la seva situació de privilegi en un dels entorns amb més caràcter del Maresme. Un indret ideal per gaudir d’un vermut, dinar un bon arròs o prendre un còctel de fantasia davant del mar.

(…) destaca per les seves àmplies instal·lacions i la seva situació de privilegi en un dels entorns amb més caràcter del Maresme
El local

Tot i que el podríem catalogar com a xiringuito, pensem que la definició que millor s’escau a l’hora d’etiquetar el local on es troba el Bahari Beach Club és la de “restaurant a peu de platja”. Un concepte potser una mica més seriós que el de guingueta, i que explica molt millor la personalitat sibarita d’un local sofisticat, on tots els elements estructurals donen lloc a un espai acollidor i, a la vegada, elegant.

Una condició que li permet jugar en diferents lligues oferint el típic servei de restaurant; el de bar amb hamaques per visitar amb xancletes; i finalment el local dedicat als esdeveniments i als casaments (si el vostre somni és tenir una boda a la platja, és un local a tenir molt en compte).

Finalment, i pel que fa al cotxe, podeu aparcar als carrers propers a la platja o bé optar per un pàrquing privat a 100 metres del restaurant.

Interior del restaurant Bahari a Calella Fotografia: @bahariclubcalella
La seva cuina

En un entorn amb tanta màgia com la gran platja de Calella, és molt fàcil definir la proposta gastronòmica d’un restaurant. Només cal deixar-se endur pel magnetisme del paisatge, apostar per un bon producte de proximitat i fer una mica de cas de les intuïcions. I aquesta és precisament l’aposta que han fet els propietaris del Bahari Beach Club a l’hora de definir la seva carta.

Així, en primer terme, amb la paella com la gran protagonista dels seus serveis de migdia. Un plat estrella que dóna lloc a un exquisit repertori de tapes on destaquem els seus ous trufats sobre patates fregides i escalopa de foie, el seu stek tàrtar bahari amb patates fregides o el seu llom de bacallà confitat amb tomàquet gratinat.

Tapas del restaurant Bahari a Calella Fotografia: @bahariclubcalella Paella del restaurant Bahari a Calella Fotografia: @bahariclubcalella

En poques paraules…

?️ Beach Club a la platja de Calella


🎩 Ambient informal – Gran terrassa exterior – Menús de grup
💶 Preu mitjà de la carta 25-35 €/persona
🕒 Horari: ?: Dimarts a Diumenge 11h a 18h
? 606 608 333

? Platja de Garbí s/n. Calella

🚗 Aparcament en zona blava a la zona propera al restaurant