Mataró

Meraki 17

Platets celestials al centre de Mataró

Meraki Restaurant Mataró
Actualitzat: 2022

Dedicació, ànima, creativitat, passió i amor. L’essència de tu mateix reflectida a la teva feina. Aquesta és la definició acadèmica de Meraki. Una paraula d’origen grec que ens obre les portes a l’univers culinari del Meraki 17. Una proposta refrescant i plena d’energia, que estem convençuts us deixarà bocabadats amb un repertori de platets d’allò més celestials.

El somni d’una nit d’estiu per aquells qui busquin un restaurant especial on escapar-se sense presses amb la parella o els amics.

Sorpresa rere sorpresa, podríem definir el Meraki 17 com una proposta contemporània, sibarita i plena de creativitat

El local

D’ambient distès i agradable, el local on s’ubica el restaurant destaca en els tres elements bàsics en què hauria de despuntar l’interiorisme de tot bon menjador: la distribució, la lluminositat i la decoració. Tres ingredients fonamentals a l’hora de definir la confortabilitat d’un restaurant que, en el Meraki 17, han estat treballats amb gràcia i simpatia, aconseguint un resultat final acollidor i, a la vegada, original.

Pel que fa a l’exterior del local, comentar que el Meraki està situat en un carrer semi de vianants, on no podreu deixar el cotxe, però que no us serà difícil aparcar a la zona propera al restaurant. Així, teniu una opció de zona blava (gratuïta els diumenges i en horari de migdia i nit) o una opció de pagament a l’interior del pàrquing de la plaça de Cuba.

Interior del renovat restaurant Meraki17 de Mataró Fotografia: @meraki17restaurant
La seva cuina

Tot i que el projecte gastronòmic del Meraki 17 va començar com el d’un restaurant híbrid que jugava amb la cuina vegetariana i els platets de mercat, amb el pas dels anys podem dir que la personalitat més mediterrània ha anat guanyant terreny a la carta del restaurant. Una evolució que ha esdevingut de manera natural, i que s’explica en bona part per l’esperit inquiet del seu talentós equip de cuina.

Així, de la seva carta de platets en podem destacar propostes tan delicioses com els seus canelons amb melós de vedella; el seu tàrtar de Tonyina Balfegó amb espuma d’alvocat; les seves vieires amb foie i trufa o els seus daus de filet amb foie i reducció d’Oporto.

Meraki restaurant de la Plaça de Cuba de Mataró Fotografia: @meraki17restaurant Un dels plats del restaurant Meraki17 Fotografia: @meraki17restaurant

En poques paraules…

🍷 Platets de cuina mediterrània amb tocs creatius


🎩 Ambient informal – Ideal per a parelles – Opcions vegetarianes
📕 Menú Migdia. 17,50€ Laborals

💶 Preu mitjà de la carta. 25-35 €/persona
🕒 Horari: 🌞 Migdia : De dimecres a diumenge 🌛Nit : dimecres a dissabte
🌍 Carrer Cuba, 62. Mataró

🚗 Aparcament privat més proper: Mercat de la Plaça de Cuba.