Sant Andreu de Llavaneres

Teca-Balís per Amil és Cuina

Cuina de mercat per a foodies amb estil al Port Balís

Restaurant Teca-Balis del Port Balís de Sant Andreu de Llavaneres
Actualitzat: 2022

Quan els responsables d’un restaurant tenen ganes de fer bé les coses, es nota només en entrar per la porta. Aquesta és la sensació que ens desperta el nou projecte d’un dels càterings més prestigiosos de la comarca, el restaurant Teca-Balís per Amil és Cuina.

Una nova referència per a gourmets i sibarites, on podreu degustar una de les cuines de mercat més honestes i somrients de la comarca. Un restaurant per visitar en petit comitè en qualsevol moment del dia (més enllà dels dinars i sopars, al Teca-Balís hi podreu gaudir d’un esmorzar de forquilla o un berenar) i deixar-se endur per la màgia i el saber fer d’un equip de cuiners completament enamorats de la seva feina.

Parlar de la proposta culinària de Teca-Balís és citar el prestigiós cognom que n’acompanya totes les comunicacions de la marca: Amil és Cuina. Un reconegut càtering amb una trajectòria de més de 10 anys davant dels fogons (…)

El local

Ubicat a l’extrem sud de Port Balís, és a dir, el que té l’entrada més propera a Barcelona, el restaurant Teca-Balís by Amil és cuina destaca pel seu gran menjador exterior. Una terrassa climatitzada completament adaptada als temps que corren, on el visitant realment se sent com si fos a casa. Completa l’espai una “taula especial” situada a l’interior del local que fa les funcions de menjador privat.

Pel que fa a transport, comentar-vos que podeu deixar el cotxe a l’interior del mateix Port Balís, on trobareu un gran pàrquing privat (si ho demaneu, el restaurant compta amb bono-tiquets d’aparcament d’una hora).

Interior del restaurant Teca-Balís de Port Balís Fotografia: @cescgongora

La cuina

Parlar de la proposta culinària de Teca-Balís és citar el prestigiós cognom que n’acompanya totes les comunicacions de la marca: Amil és Cuina. Un reconegut càtering amb una trajectòria de més de 10 anys davant dels fogons, que ha trobat en aquest interessant restaurant una via per expressar totes les seves inquietuds gastronòmiques. Una firma que destaca per la seva cuina de mercat, on el producte sibarita i la modernitat s’adapten en tot moment a les característiques de cada ocasió.

Així, ens trobem amb una carta molt ben construïda a la que podríem catalogar com a camaleònica. Amb plats pensats per l’esmorzar com la seva torrada amb alvocat, formatge fresc, salmó i ou “poché”; receptes pensades per aquells qui busquin picar alguna cosa com les seves empanades casolanes o la seva carta d’hamburgueses amb carn de Cal Tomàs; i finalment dissenyades per aquells qui busquin gaudir d’un àpat amb majúscules amb el seu arròs melós de vedella amb allioli negre o el seu “Txuletó” de la casa com a estrelles de la carta.

Steak Tartar del restaurant Teca-Balís del Port Balís de Sant Andreu de Llavaneres Fotografia: @tecabalis Arros al restaurant Teca-Balís del Port Balís de Sant Andreu de Llavaneres Fotografia: @quingust

En poques paraules…

🍷 Cuina de mercat per @Amil_es_cuina⁣


🎩 Terrassa Exterior Climatitzada – Take Away i Càtering per a esdeveniments – Esmorzars de Forquilla⁣
📕 Menú diari. 18,90 €⁣
💶 Preu mitjà de la carta 30€/persona (Veure Carta del Teca Balís)
➡ Horari: &#127774 Dimecres a dilluns 🌛 Tot el dia: divendres i dissabte
☎️ 934 109 011 i 630 761 286⁣

🌍 Port Balís, 1⁣

🚗 Aparcament de pagament a l’interior del Port Balís⁣