Ca l’Adela (Caldes d’Estrac) Vermuts i delicatessen per a gourmets

Ca l'Adela a Caldes d'Estrac

Integrat dins el nucli històric de Caldes d’Estrac, a la seu d’una de les antigues carnisseries del poble, trobem Ca l’Adela. Un projecte autodefinit com a “artviteca” que té com a objectiu esdevenir punt de trobada entre “art” -els concerts i les exposicions de pintors i fotògrafs locals formen part del dia a dia del projecte- i “gastronomia”.
  
Una idea ambiciosa que, a la pràctica, ens porta a descobrir una de les vinoteques més interessants del Maresme. Un autèntic temple sibarita consagrat a la bona teca i al bon vermut.

(…) Un trienni de mossegades delicades on el bon vi i les tapes d’autor es converteixen en protagonistes absolutes de la vetllada.


🔎 El local

De línies “retro” amb contrapunts meditats de modernitat, el local on s’ubica Ca l’Adela és l’exemple perfecte d’integració arquitectònica entre nostàlgia i avantguarda. Un espai contemporani accessible, capaç de fer sentir com a casa a tota classe de visitants.
 
Pensat per ser funcional, podem dividir el local en dos grans blocs: un primer que funciona com a botiga delicatessen; i un segon pensat per als tastets. Una divisió lògica que permet als seus propietaris extreure tot el potencial d’un local versàtil i ple de personalitat.
 
Pel que fa a l’aparcament, i a causa de la ubicació cèntrica de l’espai on sovint és difícil aparcar, us recomanem estacionar a la zona de la Riera de Caldes d’Estrac o al pàrquing subterrani del Passeig de les Moreres. Dos espais situats a escassos cinc minuts caminant de Ca l’Adela.

Exterior de Ca l'Adela a Caldes d'Estrac
Fotografia: @artviteca


🍸 La seva cuina

Tres són els grans pilars sobre els quals es divideix la proposta gastronòmica de Ca l’Adela: els ja mencionats vermuts, els berenars a base de delicatessen, i els sempre interessants sopars informals. Un trienni de mossegades delicades on el bon vi i les tapes d’autor es converteixen en protagonistes absolutes de la vetllada.
 
D’aquesta manera, hem de destacar platets tan interessants com el seu taco de tonyina amb escabetx i pebrots del piquillo, el seu platet de formatge de la setmana amb melmelada de tomàquet, els seus tacos de salmó amb salsa d’anet o la seva sardina fumada amb pols de cítrics.
 
Pel que fa a preus, situar el tiquet mitjà sobre els 15€ per comensal i ressenyar la seva activa agenda de tastets musicals i tastos guiats. Dues maneres excel·lents per conèixer de primera mà tot el potencial sibarita d’aquesta refinada proposta gourmet.

Ensaladilla de Ca l'Adela a Caldes d'Estrac
Fotografia: @maresmegourmet

Foie de Ca l'Adela a Caldes d'Estrac
Fotografia: @maresmegourmet

En poques paraules…

🍲 Bar de vins i vermuteria
  
🎩 Botiga gourmet i degustació – Exposicions i concerts 👥 Especialistes en vins a copes i tastos guiats


📋 Preu mitjà de la carta. 20 €/persona


🕓 Horari: 🌞 Migdia: Dimarts a diumenge 🌜 Nit: Dimarts a dissabte


📲 938 489 621
  
🚩 Camí Ral, 19. Caldes d’Estrac
  
🚗 Aparcament més proper: a la zona de la Riera de Caldes d’Estrac o al pàrquing subterrani del Passeig de les MoreresAjuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com