La revista gastronòmica del Maresme

La Júlia Restaurant (El Masnou) Artesanal i plena de recursos, podríem definir la cuina de La Júlia com un festival de receptes tradicionals, treballades amb destresa i coherència per un xef alegre i afable, sempre disposat a transmetre la seva vitalitat i el seu esperit decidit en totes les seves creacions

Ubicat al passeig que ressegueix la carretera Nacional II, al seu pas pel Masnou i molt a prop de l’estació d’Ocata, trobem el restaurant La Júlia. Un local d’aromes mediterrànies que ofereix als seus comensals una proposta versàtil i divertida, centrada en els grans clàssics de la gastronomia popular.
 
Perfecte tant si busqueu un raconet on fer unes tapes acompanyats per la parella, com si desitgeu seure amb un petit grup d’amics al voltant d’un bon arròs mariner o una suculenta fideuà amb sípia.

Podríem definir la cuina de La Júlia com un festival de receptes tradicionals, treballades amb destresa i coherència

El local

Decorat amb gràcia i elegància, el local on s’ubica La Júlia és un exercici perfecte d’interiorisme contemporani, ple de tocs industrials i elements de disseny capaços de crear un ambient cosmopolita i acollidor en totes les taules del local. Una atmosfera que enamora i que ajuda al visitant a desconnectar durant unes hores del ritme de vida frenètic i intens que sovint envolta el nostre tragí quotidià.
 
Pel que fa a l’aparcament el més recomanable és que mireu de deixar el vostre vehicle a l’aparcament en règim de zona blava situat en un baix que trobareu a la carretera pocs metres abans d’accedir al local. O que en tot cas, opteu pel gran aparcament de pagament ubicat a l’interior del Port del Masnou.


Fotografia: @lajuliademasnou

La seva cuina

Artesanal i plena de recursos, podríem definir la cuina de La Júlia com un festival de receptes tradicionals, treballades amb destresa i coherència per un xef alegre i afable, sempre disposat a transmetre la seva vitalitat i el seu esperit decidit en totes les seves creacions.
 
Així, a la seva carta destaquen tapetes tan nostres com el seu plat “d’ortiguillas de mar”, els seus musclos al vapor, el seu niu de patata amb ou i foie, els seus cargols a l’estil de la casa o els seus bunyols de bacallà casolans. I plats tan nostres com els seus canelons especials mida XXL, el seu bacallà als tres formatges o el seu arròs a la marinera – un plat, tot sigui dit- del que en són autèntics especialistes. Tot sense oblidar l’apartat més informal de la seva carta, on en destaquen les seves torrades tradicionals o les seves pizzes de massa fina.
 
Pel que fa a preus, comentar que disposen de tres menús diaris. Un de migdia pels dies laborals a un preu de 10,90 €, un de nits també per dies laborals a 15,90 € i un tercer de festius amb un cost de 17,90 €. Si us decidiu a explorar la seva carta, el preu mitjà del seu tiquet ronda els 20/25 € per comensal.


Fotografia: @perikakis


Fotografia: @lajuliademasnou


Fotografia: @csabatemorales

Guia de restaurants gourmet