🚩 Mataró

Bretón Crêperie

Un petit restaurant de romàntic al cor de Mataró

Bretón Crêperie

Article actualitzat: Juliol de 2015

La Creperia Bretón és un petit-gran restaurant ubicat al fons de tot del carrer Pujol de Mataró. Està especialitzat en l’elaboració de “Galettes”, una interessantíssima varietat dels tradicionals creps francesos originals de la regió de la Bretanya.

És ideal per aquells qui vulguin regalar-se un sopar elegant i romàntic amb la parella, o pels que busquin gaudir d’un àpat íntim i familiar amb un grup reduït d’amics. La Bretón Crêperie és un petit restaurant de Mataró especialitzat en l’elaboració de “Galettes” bretones


El local

Situada en un carrer peatonal del nucli històric de Mataró, el seu accés amb cotxe és una mica limitat, pel que si els voleu visitar, us recomanem que aparqueu en un dels pàrquings pròxims de la zona. Les millors opcions les teniu als aparcaments de Can Xammar o de Plaça Santa Anna, situats a menys de cinc minuts de la creperia.

Una vegada arribats, ens trobarem amb un local petit i intimista, decorat per ser un espai elegant però a la vegada acollidor. I és que la decoració de la creperia es nota que ha estat molt treballada, i que s’ha fet un esforç molt gran per portar un trosset de la França bretona al cor del Maresme. Hem de destacar també el nombre força reduït de taules, un fet diferencial que aporta molta exclusivitat i un tracte pròxim amb el personal del restaurant.

Interior de la Bretón Crêperie de Mataró Fotografia: @Bretón Crêperie
La seva cuina

Pel que fa a la seva cuina, l’especialitat de la casa són les “Galettes”, un tipus de crep originari de la Bretanya francesa que utilitza la farina de blat sarraí com a base principal. A partir d’aquí, les combinacions són infinites, i en destaquen delícies com la “galette de pernil ibèric amb ceps i ou” o la “galette de tres formatges amb brie, cheddar i blau”.

Fora de la carta de galettes en destaca també una completa carta d’amanides, que amaga tresors com “L’amanida de mesclum d’enciams amb formatge de cabra calent amb melmelada de tomàquet, pipes, panses i vinagreta balsàmica”.

Arribats a les postres, hem de destacar els espectaculars creps flamejats. Per acabar, si decidiu visitar-los, us recomanem que abans mireu de reservar, ja que pel nombre reduït de taules pot ser difícil trobar lloc.

Galette de la Creperia Breton a Mataró Fotografia: @jsegurot Galette de la Creperia Breton a Mataró Fotografia: Tripadvisor – Benjamin C