La revista gastronòmica del Maresme

Tremendo Bar (Vilassar de Mar) Coneixem el nou Cuina&Copes de Vilassar de Mar

Situat al carrer Sant Joan de Vilassar de Mar, just davant de la plaça de l’Església, trobem des de fa un mes i escaig, el Tremendo Bar. Un petit gastrobar d’arrels sibarites, on gaudir sense etiquetes de petites mossegades seleccionades.
 
Autodefinit com un espai de Cuina&Copes, en podem distingir dos vessants ben diferenciades. Una primera de diürna, dedicada als esmorzars refinats i al vermuteig elegant; i una segona de més nocturna, enfocada per a tots aquells qui busquin gaudir sense presses d’un sopar informal a base de tapetes i entrepans.

…hem d’entendre la cuina del Tremendo Bar com una petita festa gastronòmica sense protocol. Una celebració vital, construïda a base d’idees senzilles que han estat treballades amb amor i dedicació.

El local

D’estil industrial amb petites influències retro, hem d’entendre el local on s’ubica el Tremendo Bar com una extensió arquitectònica de la filosofia desenfadada i divertida dels seus fogons. On el gust pels petits detalls i l’estètica marcada, en defineixen la seva personalitat.
 
Cal destacar, en aquest punt, la petita terrasseta que precedeix el local, ubicada a la zona de vianants del Carrer Sant Joan, un dels punts neuràlgics i històrics de Vilassar de Mar.
 
Comentar finalment, i pel que fa a l’aparcament, que si hi voleu accedir en cotxe, haureu de caminar cinc minuts per arribar al restaurant. Ja sigui perquè heu trobat lloc en un dels carrers adjacents al Carrer Colon – la zona d’aparcament gratuït més propera al restaurant- o perquè heu optat per les opcions de pagament, situades a la Plaça Vicenç Casanovas o a l’Edifici del Nou Mercat.


Fotografia: @tremendobar

La seva cuina

Lluminosa i totalment mediterrània, hem d’entendre la cuina del Tremendo Bar com una petita festa gastronòmica sense protocol. Una celebració vital, construïda a base d’idees senzilles que han estat treballades amb amor i dedicació.
 
D’aquesta manera, més enllà de les imprescindibles flautes i conserves que identifiquen el seu servei d’esmorzars i vermuts respectivament; trobem una carta creativa i plena de petites sorpreses sibarites. En destaquem el seu Hummus d’alvocat o el seu Salmó fumat amb els seus ous, en l’apartat de tapes; el seu Carpaccio de cogombre amb formatge de cabra, tomàquet semisec i ruca o la seva amanida de formatge blau amb figues i fruits secs, en el seu apartat de frescor estiuenca; i finalment el seu Wrap de tonyina i cranc amb enciam i maionesa, o el seu planxat amb pa de coca de paleta ibèrica amb formatge brie en la secció d’entrepans gourmet.
 
Tot acompanyat d’una selecció especial de vins i copes. Pel que fa a preus, situar la mitjana de la carta sobre els 15/20€ per comensal.


Fotografia: @tremendobar


Fotografia: @tremendobar


Fotografia: @tremendobar

Guia de restaurants gourmet