La revista gastronòmica del Maresme

Celler Jordana (Alella) Us ho prometem: tota excusa és vàlida per fer una visita al celler més gourmet d’Alella

Carta de platets del Celler Jordana

Situat al bell mig d’una de les artèries més importants d’Alella, la rambla Àngel Guimerà, trobem el Celler Jordana. Una botiga gourmet amb secció de degustació, que ofereix una de les cartes més impressionants de vins a copes de la comarca.
 
Ideal per gaudir d’un bon vermut, un esmorzar delicat o un sopar de caràcter informal, el Celler Jordana és un espai amb personalitat, perfecte per passar-ho bé amb la parella o els amics davant d’un àpat exquisit a base de bon vi i petites delicatessen.

El Celler Jordana és un espai de caràcter, perfecte per gaudir amb la parella o els amics d’un àpat exquisit a base de bon vi i petites delicatessen.

El Local

Construït en una casa antiga remodelada del centre d’Alella, que en el seu temps havia fet les funcions de premsa de vi, el local conserva l’essència rústica i senzilla dels establiments de tota la vida. Una naturalesa hospitalària, fins i tot podríem dir que propera, que convida al visitant a viatjar a una època en blanc i negre, on les modes i les tendències no tenien raó de ser.
 
Pel que fa a l’aparcament, comentar que el celler es troba ubicat a dos minuts a peu d’un gran pàrquing gratuït, conegut popularment com l’aparcament del Marfil, ja que està situat just al costat de la seu de la prestigiosa productora alellenca de vins.

Interior del Celler Jordana d'Alella
Fotografia: @cellerjordana

La seva cuina

Dissenyada pensant en els maridatges amb què indubtablement són els autèntics protagonistes de la casa, la proposta culinària del Celler Jordana és d’aquelles que sorprenen el paladar per la grandesa de la seva matèria primera. I que funcionen perfectament, ja sigui per donar vida a un bon esmorzar de senyor, o bé per amanir un dolç sopar mediterrani.
 
Així, al bon pernilet, als tacs de tonyina, a les ostres o al seu extraordinari repertori de formatges d’afinador, hi hem d’afegir una petita col·lecció d’excel·lents entrepans per complementar amb bons vins. Entre els quals hi hem de destacar el seu fantàstic bikini de mortadel·la amb tòfona, la seva coca de cansalada “Maldonado” i tòfona o la seva prodigiosa coca de llagostins amb carxofa i carbassó.
 
Excuses exquisides que serveixen de preàmbul a una carta amb més de 80 referències vinícoles, a un espai pel copeig, entre el qual destaquen vins de cellers tan prestigiosos com Vega Sicília, Exceptional Harvest, Jean Leon o Taittinger. Petites joies seleccionades, que estem convençuts que faran les delícies dels autèntics amants de la bona vida. El preu per comensal és de 20/30€.

Una de les coques del Celler Jordana d'Alella
Fotografia: @jfalcon9

Dos pinxos del Celler Jordana d'Alella
Fotografia: @santafoods

Un tàrtar del Celler Jordana d'Alella
Fotografia: @nataliatbv

Guia de restaurants gourmet