La Barraca (Alella) La proposta més informal (i estiuenca) del restaurant Els Garrofers d’Alella

La Barraca a Alella

Imagineu un food truck sense rodes. Una guingueta gastronòmica situada en una terrasseta de luxe, ubicada en un bonic raconet d’Alella. Amb aquestes premisses neix la Barraca, el sempre interessant projecte estival del restaurant els Garrofers d’Alella que, com cada any, converteix el preciós pati mediterrani que l’ubica, en una versió desenfadada i informal de la seva deliciosa proposta culinària de platets d’autor.

Una fórmula relaxada, on les tapetes i els entrepans marca de la casa agafen protagonisme en el qual sens dubte és un dels plantejaments més refrescants i divertits de la temporada. Una excusa perfecta per gaudir sense presses de les virtuts i les excel·lències de les boniques i màgiques nits d’estiu maresmenques.

Imagineu un food truck sense rodes. Una guingueta gastronòmica situada en una terrasseta de luxe, ubicada en un bonic raconet d’Alella

🌜 El local

Seleccionada dins el nostre rànquing de les millors terrasses del Maresme, la de la Barraca dels Garrofers és sense cap mena de dubte un dels nostres jardins preferits de la comarca. Un espai plàcid, lúcid i tranquil, on els somriures i el bon ambient són capaços d’encomanar pràcticament sense voler-ho un estat despreocupat de felicitat intensa al visitant.

Com sempre i a nivell pràctic, en aquest apartat volem ressaltar l’aparcament, molt abundant a la zona propera al restaurant, com una de les virtuts de l’espai.

Terrassa exterior de La Barraca by Els Garrofers Fotografia: @maresmegourmet

🍔 La cuina

Divertida i en certa manera descarada, la cuina de La Barraca utilitza els mateixos ingredients que el seu pare gastronòmic – la visió creativa, la cuina altament gourmet i la seva consciència pels productes de proximitat – per crear una versió lleugera i jovial de la seva cuina de receptes imaginatives.

D’aquesta manera, ens trobem amb una carta àmplia i molt ben treballada on destaquen dos grans apartats: un primer dedicat als entrants/amanides al que han titulat “No hi ha alegria amb la panxa buida”, on sobresurten propostes com el seu hummus amb rotllet cruixent i salsa agripicant, la seva amanida Cèsar o les seves aletes de pollastre amb salsa barbacoa japonesa; i un segon titulat “entrepans la Barraca”, on cal prestar especial atenció al seu bikini punk clàssic, al seu entrepà de pulled pork o a la seva hamburguesa de vedella eco.

Pel que fa a preus, hem de situar el tiquet mitjà sobre els 20€ per comensal i ressenyar molt especialment la seva carta de begudes, construïda a base de cerveses artesanes i vins amb DO Alella. Finalment comentar que disposen d’una més que interessant carta de còctels, el toc d’estil ideal per rematar una gran vetllada.

Un aperitiu a La Barraca by Els Garrofers Fotografia: @labarracaalella Hamburguesa de La Barraca dels Garrofers Fotografia: @labarracaalella

En poques paraules…

🍔 Entrepans d’autor i tapes per a compartir – Terrassa Slowfood


🎩 Ambient informal – Ideal per visitar amb la parella o amb un grup d’amics – Propostes vegetarianes
💵 Preu mitjà de la carta. 20€/ persona

📋 Terrassa d’estiu del restaurant Els Garrofers
🕓 Horari: 🌜Dimarts-diumenge de 19:00-00:00
📲 696 40 77 63

🚩 Passeig Antoni Borrell, 13. Alella

🚗 Aparcament fàcil a la zona propera al restaurant


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com