Restaurants Maresme / Restaurants Alella

Alella

Els Garrofers

Inspiració, cuina i entorn

Els Grrofers Restaurant Alella
Actualització: 2022

Situat a la part alta d’Alella, en un barri bonic i tranquil trobem el restaurant Els Garrofers. Un establiment especialitzat en cuina catalana contemporània que ofereix als seus comensals una elaborada proposta gastronòmica centrada en els productes de proximitat i les receptes mediterrànies.

Ideal per visitar en ocasions assenyalades, els Garrofers és un restaurant distingit, perfecte per gaudir d’un àpat especial, bé sigui rodejat per la família o acompanyat d’un grup generós d’amics.

Amants absoluts del seu ofici, un dels objectius de l’equip de cuina dels Garrofers és intentar que tots els seus plats siguin capaços de transmetre una ànima pròpia

El Local

Construït en una antiga masia maresmenca, edificada molt probablement a principis del segle XX, el local de Els Garrofers és el d’un restaurant sincer, capaç de combinar la màgia de la seva cuina amb l’encant i la bellesa de les històriques parets que l’embolcallen.

En destaquen, en aquest apartat, dos grans menjadors amb una distribució de les taules certament generosa, una terrassa de somni que a l’estiu sovint es converteix en l’escenari perfecte per diferents esdeveniments musicals, i una presència càlida de la llum i la natura que conviden al visitant a connectar amb el tarannà alegre i pacífic del restaurant.

Finalment, comentar que el restaurant no disposa d’aparcament propi, tot i que per la tranquil·litat del barri on està ubicat, no us serà gens difícil trobar un lloc on estacionar el vostre vehicle.

Terrassa dels Garrofers a Alella Fotografia: Els Garrofers
La seva cuina

Amants absoluts del seu ofici, un dels objectius de l’equip de cuina dels Garrofers és intentar que tots els seus plats siguin capaços de transmetre una ànima pròpia. Una meta ambiciosa que obliga al restaurant a reinventar-se constantment sempre en cerca de l’excel·lència culinària.

Així, alguns dels plats que destaquen a la seva carta i que serveixen per explicar la seva oferta gastronòmica amb un punt avantguardista, poden ser els seus musclos del Delta amb sofregit de curri, coco, llima i xili o el seu caputxino de patates i ceps amb crema de trompetes i ou eco d’Òrrius, en el seu apartat de plats per picar; el seu caneló d’albergínies, melós de galta de porc Duroc i beixamel de tòfona o el seu carpaccio de gamba pad thai en el seu apartat de primers plats; i el seu pop amb ximixurri d’algues, allioli d’alls escalivats i plàncton o el seu xai de 12h sense feina amb parmentier, coulis d’orellana i moscatell en el seu apartat de segons.

Un plat dels Garrofers (Alella) Fotografia: Els Garrofers Un dels arrossos del restaurant Els Garrofers d'Alella Fotografia: Els Garrofers

En poques paraules…

🍷 Cuina d’autor d’arrel tradicional


🎩 Ambient Elegant – Menjador Exterior – Terrassa – Chillout Area
📕 Menú diari. 23.90 € Laborals i Menú cap de setmana 32 €
🕒 Horari: 🌞 Migdia : Dimecres a Diumenge
🌍 Passeig Antoni Borrell, 13. Alella.

🚗 Aparcament fàcil a la zona propera al restaurant