La revista gastronòmica del Maresme

Agenda de tastets musicals del Maresme Vermuts, berenars i sopars a ritme de bona música

Un dia de calor suau. Una bona terrasseta a l’aire lliure. Potser al costat del mar, enmig de la muntanya o en un oasi de calma al centre de la ciutat. Un vermut a base de delicatessen, un berenar sibarita o potser un còctel de disseny preparat amb pols de rellotger. I bona música. Molta bona música. Us presentem l’agenda més gourmet de tastets musicals del Maresme.

Els tastets musicals sempre vénen de gust. Repassem els millors (i els més gourmet) de la comarca del Maresme.

Vaivé Xiringuito – Cabrera de Mar
Quan? Cada dijous a les 22.30 música en directe
Tipus de música: Jazz / Swing / Bossa nova / Soul
 
Durant els mesos d’estiu, el Xiringuito Vaivé de Cabrera de Mar ha preparat un seguit d’actuacions musicals en directe per amenitzar les nits de dijous. Pensades per gaudir d’una copa al costat del mar, en podeu consultar la seva programació cada dilluns en el seu perfil d’Instagram (Apartat stories destacades).

Concert al Xiringuitu Vaivé de Cabrera de Mar
Fotografia: @vaive_xiringuito

Tarannà Parc Forestal – Mataró
Quan? Tots els dijous a les 20:30 i els dissabtes al migdia a les 12.30
Tipus de música: Rumba / Jazz / Cançó d’autor
 
Espai gastronòmic i cultural, el Tarannà Parc Forestal de Mataró aprofita els mesos de calor per esprémer al màxim la seva agenda. Entre les cites musicals, destacar-ne dues: la dels dijous al vespre batejada com a Concerts d’Estiu 2019; i la dels dissabtes al migdia, on el jazz es torna protagonista dels seus vermuts musicals.

Concert d'estiu al restaurant Tarannà del Parc Forestal de Mataró
Fotografia: @taranna_mataro

Charlotte Gastrobar & Cocktails – Mataró
Quan? Tots els dijous en horari de vespre i els diumenges de vermut
Tipus de música: Beatles / Jazz
 
Amb el patrocini d’Aperol Spritz, el restaurant Charlotte Gastrobar & Cocktails converteix, cada dissabte, el seu cèntric local de la Riera de Mataró en una autèntica sala de concerts. Una oportunitat única per gaudir de la seva carta de còctels a ritme de bona música (no us podeu perdre la seva oferta d’Aperol amb tapeta).

Concerts de Jazz amb Aperol al Charlotte Gastrobar de la Riera de Mataró
Fotografia: @charlotte.lariera

Dynamic Restaurant – Caldes d’Estrac
Quan? Tots els dissabtes a les 21:00 i els diumenges a partir de les 12:00
Tipus de música: Jazz / Electrònica
 
Vistes espectaculars, cuina mediterrània i bona música. Aquesta és la proposta del restaurant del Dynamic Hotel de Caldetes que, durant els mesos d’estiu, converteix la seva impressionant terrassa panoràmica – a 10 pisos d’altura- en un fantàstic escenari musical. Cal destacar les seves sessions de dissabte amb sopars musicals i els seus vermuts electrònics de diumenge.

Un concert al Dynamic Hotel de Caldes d'Estrac
Fotografia: @dyhotels

Kuba. Platets i Tapes – Mataró
Quan? Tots els dijous de 19:00 a 23:00 / Divendres i dissabtes en servei de nit
Tipus de música: Pop / Electrònica
 
Una tapeta gourmet acompanyada de bona gent i bona música. Aquesta és la fórmula del Kuba. Platets i Tapes, una de les estrenes gastronòmiques de la comarca que vol convertir el seu petit local mataroní en un imprescindible en l’agenda de tastets musicals del Maresme. Amb un cartell al voltant de la música pop i l’electrònica, tres són les seves cites imprescindibles: dijous, divendres i dissabtes. Per cert, no us podeu perdre la seva oferta dels dijous -> braves + dues canyes de cervesa per 6 euros.

Interior del restaurant Kuba: platets i tapes
Fotografia: @kuba_platetsitapes

Can Rin – Cabrils
Quan? Tots els dijous de juliol i agost a les 20.00
Tipus de música: Indie
 
Si resideixes per la zona de Cabrils, segur que coneixes el cicle de Concerts Acústics de Can Rin, un autèntic imprescindible en la programació musical de la comarca que, enguany, ens acosta noms consagrats del panorama indie com Kids From Mars, Xarim Aresté o The New Raemon. Una opció més que recomanable per gaudir dels sempre deliciosos vespres maresmencs.

Un concert a Can Rin a Cabrils
Fotografia: @restaurantcanrin

Guia de restaurants gourmet