Santa Susanna

Bamboo Pool Club & Restaurant

Glamour i bona cuina en un dels restaurants més espectaculars del Maresme

Bamboo Restaurant Santa Susanna
Publicat: 2023

Situat a l’espectacular rooftop panoràmic de l’Atzavara Hotel & Spa de Santa Susanna i obert a tots els públics, trobem el Bamboo Pool Club & Restaurant. Un glamurós restaurant de cuina mediterrània – la seva carta està apadrinada pel prestigiós xef Romain Fornell – que ofereix una de les experiències gourmet més impecables de la comarca.

Un concepte innovador pensat per gaudir en qualsevol moment del dia, sigui a l’hora de degustar un bon arròs o sopar a base de tapetes a la zona del restaurant; d’una estoneta de relax a la seva piscina infinita; o d’un còctel d’autor acompanyat d’un dels seus molts concerts de música en directe a l’espai de la terrassa. Un nou “must” de la cuina maresmenca que us recomanem visitar, o bé acompanyats de la parella o escortats per un grup seleccionat d’amics de morro fi.

Un concepte innovador pensat per gaudir en qualsevol moment del dia, sigui a l’hora de degustar un bon arròs o sopar a base de tapetes a la zona del restaurant; d’una estoneta de relax a la seva piscina infinita; o d’un còctel d’autor acompanyat d’un dels seus molts concerts de música en directe a l’espai de la terrassa

El local

Hi ha dos elements centrals que cal destacar del Bamboo Pool Club & Restaurant. D’una banda, els tres preciosos ambients – es nota en cada detall que ens trobem en el context d’un hotel de 5 estrelles – que conformen l’espai i que confereixen al projecte aquesta capacitat camaleònica de funcionar com a Pool Club, com a restaurant sibarita i com a “cocteleria d’autor”; i de l’altra, unes vistes al mar espectaculars que, combinades amb el glamour del projecte, doten a l’espai aquest caràcter maresmenc “sibarita” que tant ens agrada reivindicar.

Pel que fa als accessos, i si no coneixeu Santa Susanna, comentar-vos que l’hotel compta amb un pàrquing privat i que podreu deixar el cotxe gratuïtament dues hores al seu interior si sou clients del restaurant.

Restaurant amb encant Santa Susanna Fotografia: @bamboo_atzavarahotel
Atzavara Hotel Santa Susanna Fotografia: @bamboo_atzavarahotel

La seva cuina

Signada pel prestigiós xef guanyador d’una Estrella Michelin Romain Fornell, podríem definir la carta del Bamboo Pool Club & Restaurant com un exercici mediterrani de bon gust. Una línia molt meditada i plena de personalitat que combina l’amor pel producte de proximitat del cuiner francès amb una filosofia creativa plena de recursos i idees sorprenents.

D’aquesta manera, si ens fixem en la carta d’aquest interessant restaurant de Santa Susanna, cal destacar plats com els seus Escamarlans Robuchon amb maionesa de kimtxi o el seu carpaccio d’orada amb ametlles i llimona a l’apartat d’entrants o plats per compartir; el seu arròs de llamàntol com estrella de la seva carta de paelles i fideuàs; una secció dedicada als tagliatelle cipriani; i finalment una secció de plats a la brasa on volem destacar el seu Reig amb crema de parmesà i verduretes de temporada. Comentar finalment que disposen d’un menú de migdia per dies laborals i d’un menú de cap de setmana.

Paella del restaurant Bamboo Restaurant Santa Susanna Fotografia: @bamboo_atzavarahotel
Cocktail del restaurant Bamboo Restaurant Santa Susanna Fotografia: @bamboo_atzavarahotel

En poques paraules…

🍷 Cuina Mediterrània | Carta firmada pel xef Romain Fornell


🎩 Restaurant de l’Hotel Atzavara (Accés obert al Restaurant i al Rooftop) – Pool Club: 15€ per persona/dia – Vespres de música en directe – Carta de Cocktails
📕 Menú diari: 22,50€ | Menú cap de setmana: 32,50€
💶 Preu mitjà de la carta: 45€
🕒 Horari: 🌞 Migdia: Dimecres a Diumenge 🌛 Nit: Dimecres a diumenge.
🌍 Carrer del Pla de la Torre, 16. Santa Susanna.

🚗 Aparcament de l’hotel Atzavara. Incloses les primeres 2 hores.