Arenys de Mar

Blau de Mar

Cuina de luxe en una bonica casa indiana

Blau de Mar restaurant Arenys de Mar
Actualitzat: 2022

Emplaçat en uns dels escenaris més bonics i agradables d’Arenys de Mar, trobem el Blau de Mar. Un restaurant plenament mediterrani, enamorat del producte de proximitat i practicant d’una de les cuines de mercat més majestuoses i formidables de la comarca.

Una proposta de platets per compartir dissenyada amb altes dosis de talent i de bon gust, que estem convençuts que us farà sentir com uns autèntics gourmets. Perfecte per visitar en companyia de la parella o la família.

Un restaurant plenament mediterrani, enamorat del producte de proximitat i practicant d’una de les cuines de mercat més majestuoses i formidables de la comarca


El local

Lluminós, elegant, agradable i detallista. És difícil escollir un sol adjectiu per descriure l’excel·lent treball d’interiorisme que es respira en totes i cada una de les estances del restaurant. Un local històric, edificat a principis del segle XX, testimoni d’aquells aventurers que, després de fer fortuna a Cuba, tornaven a terres catalanes per establir la seva residència definitiva.

Pel que fa als detalls pràctics, i si els visiteu en cotxe, us recomanem que aparqueu a la zona del Port d’Arenys. Un pàrquing de pagament situat a escassos 50 metres del restaurant que us permetrà accedir en cinc minuts al passeig on se situa el local.

Interior del restaurant Blau de Mar d'Arenys de Mar Fotografia: Blau de Mar
La seva cuina

Parlar de la línia culinària del Blau de Mar és citar un imaginari ric en matisos, un receptari modern però a la vegada clàssic basat en el bon producte i la proximitat, que encaixa perfectament en una idea contemporània de cuina tradicional reinventada..

Així, ens trobem amb una carta variada, pensada per donar el màxim protagonisme als projectes ecològics, a les propostes de proximitat i a les receptes de temporada. Una proposta que podríem sintetitzar amb platets com el seu tataki de tonyina vermella del Mediterrani amb salsa de soja, el seu platet de gamba vermella d’Arenys XL, els seus pèsols llàgrima de Llavaneres amb botifarra negra de Cal Tomàs o els seus arrossos i fideuàs d’autor, sempre presents en el dia a dia del restaurant.

Gambes d'Arenys del restaurant Blau de Mar de Arenys de Mar Fotografia: Blau de Mar Fideuà del restaurant Blau de Mar a Arenys de Mar Fotografia: Blau de Mar

En poques paraules…

🍷 Cuina tradicional reinventada


🎩 Restaurant situat en una antiga casa indiana reformada – Producte ecològic, de proximitat i de temporada – Platets per compartir
📕 Menú gastronòmic 21€ de dimarts a divendres (dijous amb paella i divendres amb fideuà)

💶 Preu mitjà de la carta. 30-40€/persona
🕒 Horari: 🌞 Migdia : De dimarts a Diumenge 🌛Nit : De dijous a Dissabte (Dilluns tancat)
☎️ 931 586 065

🌍 Passeig Xifré núm 2, Arenys de Mar

🚗 Aparcament privat a la Zona del Port d’Arenys de Mar (A 5 minuts a peu del restaurant)