La revista gastronòmica del Maresme

Els millors restaurants d’Arenys de Mar Seleccionem els millors restaurants d’una de les viles portuàries més famoses del Maresme

La casa de la vila d'Arenys de Mar

Conegut arreu del país per les bondats del seu port de pesca, Arenys de Mar és una de les viles gastronòmiques més atractives de la comarca. Abanderats del bon peix i el bon producte, es tracta d’una de les destinacions culinàries més interessants del territori gràcies a la seva personal combinació d’història, patrimoni i bona cuina.
 
Ens endinsem en els seus mítics carrers per descobrir-vos els que hem catalogat com els millors restaurants d’Arenys de Mar.

Els millors restaurants d’Arenys de Mar: Seleccionem els millors restaurants d’una de les viles portuàries més famoses del Maresme

El Palauet d’Arenys – Plaça de l’Església

Construït sobre una sòlida base d’amor a la bona cuina, el Palauet és un dels restaurants més atrevits de la localitat. Especialista en platets mediterranis i tapetes divertides – són uns autèntics mestres de la paella- la seva és una cuina aventurera, clar reflex del jove equip de cuina que lidera els seus fogons. Emplaçat sobre una antiga i cèntrica residència Indiana, la seva és una proposta desenfadada, capaç de fascinar els paladars més exigents.

Carpaccio de calamar del restaurant El Palauet d'Arenys
Fotografia: @elpalauet_arenys

Restaurant MOT – Riera del Bisbe Pol, 89

Sinònim d’elegància i de bon gust, el restaurant MOT és una de les propostes més interessants que podeu tastar si sou al centre d’Arenys de Mar. Integrat dins la planta baixa del preciós Hotel Vila Arenys, la seva és una cuina de sentiments on les receptes de mercat i els productes de temporada en són els principals protagonistes. Gastronomia “chic” en un ambient confortable i acollidor.

Un plat del restaurant MOT d'Arenys de Mar
Fotografia: @restaurantmot

El Portinyol – Zona Portuària S/N

Especialitzat en peix i platets mediterranis, el Portinyol és un dels restaurants més refrescants i lluminosos del port d’Arenys de Mar. Un projecte vital i acollidor, on l’experiència del seu equip de cuina es combina a la perfecció amb un dels locals més agradables i cordials de la comarca. Una veritable sorpresa.

Un plat del restaurant El Portinyol d'Arenys de Mar
Fotografia: @elportinyol

Blau de Mar – Passeig Xifré, 2

Proposta mediterrània de base tradicional amb idees reinventades, el Blau de Mar és un dels projectes més refrescants d’Arenys de Mar. Un espai dedicat a la gastronomia de platets, on entorn -el restaurant s’ubica en una antiga casa indiana restaurada – i bona cuina es donen de la mà en una carta de bandera dissenyada per ser compartida.

Tataki de tonyina del restaurant Blau de Mar d'Arenys de Mar
Fotografia: Blau de Mar

Guia de restaurants gourmet