Arenys de Mar

Delirio Gastrobar

Glamour i bona cuina al centre d’Arenys de Mar

Delirio Gastrobar Restaurant Arenys de Mar
Publicat: 2023

Ubicat a la zona més cèntrica d’Arenys de Mar, a dos minuts de la famosa Riera, trobem una de les propostes gastronòmiques més interessants d’aquesta bonica vila marinera: el Delirio Gastrobar. Un restaurant amb menys d’un any de vida que aposta pels productes de proximitat i les receptes contemporànies a l’hora de dissenyar una de les cartes més refrescants i divertides del panorama maresmenc.

Pensat per compartir – d’aquí la denominació de gastrobar en lloc de la del clàssic “restaurant”- us recomanem visitar-lo sense presses i amb bona companyia. Sigui en una vetllada íntima i elegant amb la parella o en un sopar afable i refinat amb un petit grup d’amics de morro fi.

Pensat per compartir – d’aquí la denominació de gastrobar en lloc de la del clàssic “restaurant”- us recomanem visitar-lo sense presses i amb bona companyia.

El local

Glamurós, vital i amb un punt sofisticat, el local on s’ubica el Delirio Gastrobar és un exercici meditat de bon gust. Un espai cuidat al mil·límetre, que defineix molt bé l’esperit jove i un punt aventurer del projecte, però que per sobre de tot, aconsegueix que el comensal se senti com a casa.

Pel que fa a l’exterior del local, comentar-vos que es troba a segona línia de mar, en un carrer perpendicular al Mediterrani on us serà difícil aparcar en hora punta. El nostre consell és que opteu per deixar el cotxe al Port d’Arenys i que us acosteu al restaurant tot xino-xano. Trigareu 5 minuts creuant el pas subterrani de la nacional i us estalviareu donar mil voltes per Arenys. (Com a pla B, al final del carrer del Rial, trobareu el “pàrquing de les escoles”. Trigareu 10 minuts caminant, però és gratuït).

Local del restaurant Delirio Gastrobar de Arenys de Mar Fotografia: @deliriogastrobar
Gastrobar del restaurant Delirio Gastrobar a Arenys de Mar Fotografia: @deliriogastrobar

La seva cuina

Hi ha dos elements innegociables a l’hora de definir la cuina del Delirio Gastrobar. D’una banda, el producte de proximitat, el famós KM0 present en tots i cada un dels seus plats, que donen bona fe de la connexió directa del seu equip de cuina amb la famosa llotja d’Arenys o l’horta maresmenca. I de l’altra, una voluntat ferma de sorprendre el visitant en tots els seus serveis, expressada amb una filosofia contemporània als fogons, disposada sempre a donar una volta al que podríem considerar com “els plats de sempre”. Dit d’una altra manera: el ser modern a la cuina però partint d’una base tradicional.

Així, si ens fixem en la seva carta de platets per compartir, no us podeu perdre la seva Garota gratinada “hand made”, el seu tàrtar de salmó noruec amb tomàquet, ceba de Figueres, alvocat i fruita de temporada – un dels plats estrella de la casa – la seva pota de pop en un llit de parmentier de moniato, o el seu filet de vedella laminat a la pedra amb xips de moniato i pebrots del padró. Tot sense oblidar la seva carta de postres, on podreu tastar un dels Carrot Cake amb més personalitat de Catalunya.Carn del restaurant Delirio Gastrobar a Arenys de Mar Fotografia: @deliriogastrobar
Plat del restaurant Delirio Gastrobar a Arenys de Mar Fotografia: @deliriogastrobar

En poques paraules…

🍷 Platets pensats per compartir


🎩 Espai de disseny – Carta de vins extensa – Interessant carta de plats “fora carta”
📕 Menú diari. 17€ (Es tracta d’un menú per dies laborals, que no es basa en els plats de la carta) | Menús de grup – 35€ / 45€

💶 Preu mitjà de la carta – 30/40€
💶 Dimecres i dijous a la nit: “Tapes fines” carta especial de tapes amb preus econòmics.
🕒 Horari: 🌞 Migdia Dimecres a Diumenge 🌛 Nit Dimecres a dissabte
🌍 Rial de Pau Costa, 9. Arenys de Mar

🚗 Aparcament recomanat: Port d’Arenys de Mar