Arenys de Mar

Urban Village Maresme

Glamour i bona cuina en el “dayclub” restaurant més espectacular del Maresme

Urban Village Maresme
Actualitzat: 2022

Esmorzars de forquilla, brunch a l’aire lliure, àpats per a tota classe de gourmets, ?️ música & copes i un espai polivalent per a esdeveniments privats. L’Urban Village Maresme és el que podríem catalogar com un concepte de restauració contemporani. Un “dayclub” de grans dimensions, on oci i gastronomia es donen de la mà en una proposta d’allò més glamurosa.

Una idea que recorda molt la dels famosos “beach clubs” eivissencs, plena de llum i de bon rotllo, que sense cap mena de dubte estem convençuts es convertirà en una autèntica referència gourmet de la comarca.

Un “dayclub” de grans dimensions, on oci i gastronomia es donen de la mà en una proposta d’allò més glamurosa

El local

Un dels punts forts de l’Urban Village Maresme és, sense por a equivocar-nos, l’espectacular local on s’edifica el projecte. Una superfície de 7000 m², completament respectuosa amb el medi ambient i que utilitza els contenidors nàutics reciclats a l’hora de construir la seva polivalent estructura de treball.

Dit això, cal destacar els dos grans espais que presideixen el restaurant. D’una banda la seva espectacular terrassa amb vistes al mar, ideal per dies de sol i nits estrellades; i de l’altra, el seu exquisit menjador interior, al que podríem catalogar perfectament com a terrassa interna. Zones comunes que es complementen amb petits racons pensats per al seu servei d’esdeveniments privats.

Pel que fa a les comunicacions, comentar que el local es troba molt ben enllaçat amb la sortida d’autopista d’Arenys de Mar i que disposen d’un ampli aparcament privat per a clients.

Terrassa Exterior de l'Urban Village Maresme Fotografia: Urban Village Maresme
La seva cuina

Si una cosa destaca del concepte gastronòmic sobre el qual s’edifica l’Urban Village Maresme, és la seva gran polivalència. Una voluntat d’agradar a tots els públics, que lluny de basar-se en una única cuina disposada a fer “una mica de tot”, aprofita les dimensions del local per dividir les seves forces en petites seccions. Cadascuna amb la seva personalitat i les seves pròpies inquietuds.

D’aquesta manera, ens trobem amb el que podríem catalogar com “el restaurant dins del restaurant”, el que a efectes pràctics es resumeix amb una més que interessant carta de sushi; una suculenta proposta de carns madurades; un raconet per a les tapes i els plats mediterranis i fins i tot una important oferta de plats healthy. Diferents fórmules que conviuen sense problemes en unes taules que viuen la gastronomia sense cap tipus de complex. Per cert, no us podeu perdre la seva palpitant carta de còctels. El colofó perfecte per a un gran àpat.

Un plat de sushi de l'Urban Village Maresme Fotografia: @xavier.puig Un plat de carn madurada del Urban Village Maresme Fotografia: @xavier.puig

En poques paraules…

? Dayclub Restaurant – Cuina per a tots els públics

? Local de 7000 m2 – Terrasseta exterior – Espai per a esdeveniments privats – Servei de vermuts, brunch i còctels

💶 Preu mitjà de la carta 25 – 30 €/persona


? Horari: ? dijous a diumenge ?Dijous a diumenge⁣⁣

🌍 C/ Draper i fossas 28/30. Arenys de Mar
? Aparcament privat per a clients del restaurant