Pineda de Mar

El Peix Grillat

Mestres de la cuina marinera i els plats sense gluten

El Peix Grillat Restaurant Pineda de Mar
Publicat: 2022

Davant del passeig marítim de Pineda de Mar, en una ubicació urbana però molt propera a la platja, trobem el Peix Grillat. Un restaurant casolà, acollidor i familiar especialitzat en el que podríem catalogar com “el noble art de la cuina marinera.”

Un projecte que creu en la sostenibilitat i els productes de proximitat, i que fa de la seva connexió directa amb les llotges d’Arenys de Mar i Blanes, un dels grans valors de la seva marca gastronòmica. Perfecte per visitar en tota classe d’ocasions, sigui en petit comitè acompanyats de la parella o la família; o en grans àpats de grup (la capacitat total del local és d’unes 240 persones).

Marisqueria, arrosseria o taverna marinera, podríem definir la cuina del Peix Grillat com la típica d’un restaurant de barca.
El local

Si la cuina del Peix Grillat transpira mar, la decoració del local recorda en certa manera a les històriques barraques de pescadors que poblaven les àmplies platges de la comarca a principis del segle XX. Un context molt indicat per una construcció que es divideix en dos menjadors molt diferenciats: un d’estiu en forma de terrassa i una agradable nau interior d’unes dimensions realment generoses.

Pel que fa a l’exterior, comentar-vos que el restaurant es troba adjunt a l’entrada del Càmping Bellsol (no cal que hi entreu, però és probable que la indicació us ajudi a situar-vos) i que es troba en una zona on és relativament fàcil deixar el cotxe.

Local del restaurant El Peix Grillat de Pineda de Mar Fotografia: @elpeixgrillat
Terrassa del restaurant El Peix Grillat a Pineda de Mar Fotografia: @elpeixgrillat

La seva cuina

Marisqueria, arrosseria o taverna marinera, podríem definir la cuina del Peix Grillat com la típica d’un restaurant de barca. Un concepte que gira entorn de la brasa, el peix fregit i totes aquelles receptes que formen part de la connexió directa que el Maresme sempre ha tingut amb el Mediterrani.

Així, si donem un cop d’ull a la seva carta, cal destacar una interessant secció de peix de llotja amb el seu tastet de peix i marisc o el seu llamàntol nacional a la graella com a grans protagonistes. Una variada llista d’arrossos i fideuades amb el seu Arròs del Senyoret i la seva fideuà negre com a ítems més ressenyables. I finalment, un bloc més informal, on tapes com els calamars a l’andalusa o els sonsos cobren tot el sentit del món.

Per cert, tot i la seva clara vocació pels plats de mar, mencionar que el Peix Grillat també disposa d’una atractiva secció de carns i un bon repertori de plats vegetarians.Sense Gluten

Si esteu buscant un restaurant amb una carta àmplia de plats sense gluten, al Peix Grillat hi trobareu una variada oferta gastronòmica en aquest sentit. De fet, es tracta d’un dels valors -després del peix fresc i la sostenibilitat- sobre el qual els responsables del negoci han construït el seu relat culinari.

Peix del restaurant el Peix Grillat a Pineda de Mar Fotografia: @elpeixgrillat
Fideua del restaurant El Peix Grillat a Pineda de Mar Fotografia: @elpeixgrillat

En poques paraules…

🍷 Cuina marinera casolana i de KM0⁣⁣


🎩 Especialistes en arròs i fideuà – Bona carta de plats sense gluten⁣⁣
📕 Menú diari. 17,50 € Laborables i 26,50 Menú cap de setmana 📕 44€ Degustació⁣ 📕 133,40€ Parrillada (Selecció de peix i marisc). Preu per a dues persones⁣
💶 Preu mitjà de la carta. 25/35 €/persona⁣⁣
🕒 Horari: 🌞🌛 Migdia: Dimecres a Diumenge.⁣
🌍 Passeig Marítim, 46. Pineda de Mar⁣⁣

🚗 Aparcament fàcil a la zona propera al restaurant⁣⁣