Empresa /

Sopar Empresa

Els millors restaurants per celebrar un àpat d’empresa al Maresme

Una guia de restaurants especialitzats en dinars i sopars d’empresa

Apat d'empresa al Maresme
Article Actualitzat: 2022

Arriben les festes de Nadal i com cada any – amb permís de la pandèmia – tornen els àpats d’empresa als restaurants del Maresme. Un dinar de germanor capaç de despertar admiració i animadversió per parts iguals, on per més que diguin, l’assistència és del tot obligatòria.

És per això que us hem volgut preparar aquesta guia especial amb alguns dels restaurants més gourmet especialitzats en dinars i sopars d’empresa al Maresme.

Us presentem un recopilatori gourmet amb alguns dels millors restaurants especialitzats en àpats d’empresa del Maresme

Necessiteu un restaurant per celebrar una reunió familiar o una trobada amb amics? Us deixem algunes de les millors propostes de menú de grup que podreu trobar a la comarca del Maresme.? Caldes d’Estrac

Ca l’Adela

💶 Preu : Tastos i maridatges fets a mida

Sopars empresa originals

Per grups de tamany mitjà que estiguin buscant un concepte gourmet i una mica allunyat del que típicament seria un menú d’empresa, us recomanem que feu un truc als responsables de Ca l’Adela a Caldes d’Estrac. Una interessant botiga de vins amb secció degustació que organitza sopars maridats o tastos de vins amb pica-pica sota reserva.

Menu empresa de Ca Adela Fotografia: Ca l’Adela


? Caldes d’Estrac

Dynamic Hotels

💶 Preu s: A partir de 29,50€

Sopars empresa hotel

Si esteu buscant un restaurant amb sales per a grups, és probable que el Dynamic sigui una de les millors propostes que trobareu en tot el Maresme. Un restaurant d’altura que a més de l’oferta purament gastronòmica, també ofereix – sota reserva prèvia – un servei de música en viu o la possibilitat d’ampliar l’àpat d’empresa amb una activitat de team building (si esteu pensant en alguna cosa relacionada amb l’esport, no cal que busqueu més). Ah! I a més disposen de preus especials en les seves habitacions d’hotel pels assistents als sopars d’empresa.

Menu de empresa del restaurant Dynamic de Caldes d'Estrac Fotografia: Dynamic Hotels


? Alella

Can Balcells Hotel Arrey

💶 Preu s: A partir de 51,50€

Sopar empresa Maresme

Si la vostra empresa es regeix per un estricte codi de distinció i elegància, us recomanem que exploreu la proposta que aquest Nadal 2022 ens presenta el restaurant Can Balcells per als seus menús d’empresa. Un exquisit projecte gastronòmic integrat dins el preciós Hotel Arrey d’Alella, que ha fet del bon gust un dels seus principals senyals d’identitat.

Menu empresa Can Balcells Fotografia: @hotelarreyalella


? Alella

Can Cabús

💶 Preu : A partir de 45€

Dinar Empresa

Amb una estètica molt senyorial, i una proposta gastronòmica a la qual tranquil·lament podríem catalogar com “atemporal”, tanquem aquesta llista dedicada als millors menús d’empresa del Maresme, citant la proposta de Can Cabús a Alella. Una masia situada a l’inici de la carretera que uneix la comarca amb el Vallès, que destaca per les seves dimensions i el seu aparcament privat.

Menjador de Can Cabús Fotografia: Can Cabús


? Arenys de Mar

Blau de Mar

💶 Preu : A partir de 35€

Menú Empresa

En els grans escenaris és on les grans estrelles s’han de lluir. Aquesta podria ser una de les premisses amb les quals us podríem resumir la proposta gastronòmica del Blau de Mar. Un restaurant ubicat en una preciosa masia indiana del segle XIX, practicant d’una de les cuines de proximitat més exquisides i meticuloses de la comarca. Una de les millors experiències gourmet d’Arenys de Mar.

Menjador de grups pel Blau de Mar a Arenys Fotografia: Blau de Mar


Menú 2021

? El Masnou

La Bodega del Port

💶 Preu : A partir de 28€

Empresa

A Maresme Gourmet ens agraden les històries positives. Per això ens encanta presentar-vos projectes tan somrients i amb tan bon ambient com La Bodega del Port del Masnou. Un restaurant per a tots els públics, pensat per donar el millor de si mateix en tota mena d’ocasions. Un projecte versàtil, on menjareu bé i a més us sentireu com a casa.

Terrassa La Bodega del Port El Masnou Fotografia: La Bodega del Port


Menú 2021

? Cabrils

Nou Gras

💶 Preu : A partir de 35€

Menú Nadal Empresa

A la primera mossegada ja saps que el Nou Gras és un restaurant amb un carisma especial. I us assegurem que no és per la seva llarga trajectòria, el seu nou equip de cuina, la gran reforma que ha viscut el local o la voluntat de donar un toc gastronòmic als grans clàssics de la cuina de muntanya. És perquè al darrere hi ha un equip que estima el seu ofici i sap el que fa. És un element que es transmet en cada servei del restaurant i, per descomptat, també es destil·la en els seus dos espectaculars menús d’empresa. Sense cap mena de dubte, una aposta guanyadora.

Nou Gras Cabrils Fotografia: Nou Gras Restaurant