Mataró

Restaurant Panoràmic

Un restaurant de cap de setmana especialitzat en menús de grup

Restaurant Panoràmic Mataró

Revisat: Novembre 2021

Integrat dins el complex esportiu del Centre Atlètic Laietània (amb entrada per a tots els públics a la zona de restauració a través del carrer Montnegre), trobem el restaurant Panoràmic Mataró. Un local llegendari a principis dels anys 90 que reneix amb força gràcies a l’empenta i el saber fer dels nous propietaris del negoci, els gestors del restaurant Saloma del Masnou.

Un espai de dimensions majestuoses especialitzat en menús de grup i grans banquets, que destaca pels seus menjadors de gran capacitat.

Un espai de dimensions majestuoses completament especialitzat en menús de grup i grans banquets, ja que disposen de sales amb capacitat de fins a 200 persones ?‍?‍?‍? El local

Dins, però a la vegada fora de la ciutat, podríem catalogar el Panoràmic com un restaurant de muntanya que, alhora, no deixa de ser urbà. Una etiqueta que posem a partir de la seva ubicació perifèrica, situada a tan sols uns quilòmetres del centre de Mataró i a escassos minuts d’una de les sortides de l’autopista del Maresme.

Si passem a analitzar el local, hem de parlar d’un espai ampli i solemne, on grans salons i terrasses són capaces d’acollir sense problemes d’amplitud tot tipus de comensals. Un establiment de línies clàssiques que fa de les estovalles blanques i les vistes al Mediterrani, els seus principals trets decoratius.

Pel que fa a ? l’aparcament, comentar que el recinte disposa d’un gran pàrquing privat per a clients i socis i que, per tant, podreu deixar el cotxe sense problema just a la porta.

Terrassa Panoràmic Mataró Fotografia: Elena Naumenko La seva cuina

Fusió de dos universos completament sibarites, podríem definir la proposta del restaurant Panoràmic com un equilibri gourmet entre gastronomia marinera i cuina de muntanya. Una barreja amable de producte i tècnica, que agafa la mà de les propostes tradicionals per mirar de portar-les una mica més enllà del que podríem estar acostumats.

D’aquesta manera, ens trobem amb un repertori de plats més que interessants, on volem destacar creacions com els seus musclos a la brasa, els seus calçots arrebossats amb romesco, la seva “carrillera” a baixa temperatura sobre parmentier de patata o la seva més que interessant secció d’arrossos de la casa.

Paella del restaurant Panoràmic de Mataró Fotografia: Jorge Català Plat de carn del restaurant Panoràmic de Mataró Fotografia: Claudia González Ramos

En poques paraules…

🍷 Cuina mediterrània de mar i muntanya


🍷 Especialistes en grups – Grans esdeveniments – Possibilitat de lloguer de sala en exclusivitat
💶 Preu mitjà de la carta 25€/persona

? Menú de grup. Nadal 2021 – 30€/p
? Horari: ? Dissabtes i diumenge de 9:30 a 16:30
☎️ 931 31 48 92

? Montnegre, 58. Mataró

? Aparcament propi gratuït
➞ Els horaris i preus poden variar a causa de la Covid