Mataró

Restaurant Panoràmic

Un restaurant de cap de setmana especialitzat en menús de grup

Restaurant Panoràmic Mataró

Revisat: Novembre 2021

Integrat dins el complex esportiu del Centre Atlètic Laietània (amb entrada per a tots els públics a la zona de restauració a través del carrer Montnegre), trobem el restaurant Panoràmic Mataró. Un local llegendari a principis dels anys 90 que reneix amb força gràcies a l’empenta i el saber fer dels nous propietaris del negoci, els gestors del restaurant Saloma del Masnou.

Un espai de dimensions majestuoses especialitzat en menús de grup i grans banquets, que destaca pels seus menjadors de gran capacitat.

Un espai de dimensions majestuoses completament especialitzat en menús de grup i grans banquets, ja que disposen de sales amb capacitat de fins a 200 persones 👨‍👩‍👧‍👦 El local

Dins, però a la vegada fora de la ciutat, podríem catalogar el Panoràmic com un restaurant de muntanya que, alhora, no deixa de ser urbà. Una etiqueta que posem a partir de la seva ubicació perifèrica, situada a tan sols uns quilòmetres del centre de Mataró i a escassos minuts d’una de les sortides de l’autopista del Maresme.

Si passem a analitzar el local, hem de parlar d’un espai ampli i solemne, on grans salons i terrasses són capaces d’acollir sense problemes d’amplitud tot tipus de comensals. Un establiment de línies clàssiques que fa de les estovalles blanques i les vistes al Mediterrani, els seus principals trets decoratius.

Pel que fa a 🚗 l’aparcament, comentar que el recinte disposa d’un gran pàrquing privat per a clients i socis i que, per tant, podreu deixar el cotxe sense problema just a la porta.

Terrassa Panoràmic Mataró Fotografia: Elena Naumenko 🍳 La seva cuina

Fusió de dos universos completament sibarites, podríem definir la proposta del restaurant Panoràmic com un equilibri gourmet entre gastronomia marinera i cuina de muntanya. Una barreja amable de producte i tècnica, que agafa la mà de les propostes tradicionals per mirar de portar-les una mica més enllà del que podríem estar acostumats.

D’aquesta manera, ens trobem amb un repertori de plats més que interessants, on volem destacar creacions com els seus musclos a la brasa, els seus calçots arrebossats amb romesco, la seva «carrillera» a baixa temperatura sobre parmentier de patata o la seva més que interessant secció d’arrossos de la casa.

Paella del restaurant Panoràmic de Mataró Fotografia: Jorge Català Plat de carn del restaurant Panoràmic de Mataró Fotografia: Claudia González Ramos

En poques paraules…

🍲 Cuina mediterrània de mar i muntanya


🎩 Especialistes en grups – Grans esdeveniments – Possibilitat de lloguer de sala en exclusivitat
📋 Preu mitjà de la carta 25€/persona

📋 Menú de grup. Nadal 2021 – 30€/p
🕓 Horari: 🌞 Dissabtes i diumenge de 9:30 a 16:30
📲 931 31 48 92

🚩 Montnegre, 58. Mataró

🚗 Aparcament propi gratuït
➞ Els horaris i preus poden variar a causa de la Covid


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com