Ostres… Del mar al plat: gaudint de la costa maresmenca Coneixem les interioritats d'una de les novetats gastronòmiques més gourmet de la comarca

Menjador del restaurant Ostres..Del mar al plat

Molta atenció, gourmets. El mític Ostres… de Caldes d’Estrac, obre un segon restaurant en un dels extrems del passeig marítim de Canet de Mar. Ens desplacem fins al nou local perquè els seus responsables ens expliquin la raó de ser del seu nou projecte sibarita.

Volem deixar clar que estem disposats a innovar, i a crear una carta que estem convençuts deixarà amb la boca oberta a més d’un gourmet Què és l’Ostres… Del mar al plat?

Doncs crec que la millor manera de definir-lo seria parlar d’un espai que ha estat d’assenyat amb la idea de gaudir del bon menjar dins un entorn del tot idíl·lic. De fet, creiem que és un nexe d’unió entre els nostres dos locals, aquest de Canet i el de Caldes d’Estrac. El fet de ser un restaurant amb un encant que, més enllà de fer sentir el visitant com si estigués a casa seva, és capaç de maridar la seva proposta de plats mediterranis amb la força i l’atractiu de la costa maresmenca…

Steak Tàrtar del restaurant Ostres..Del mar al Plat Fotografia: Ostres…Del mar al plat Aquest “del mar al plat” és una declaració d’intencions sobre el que trobarà el visitant a casa vostra?

Totalment. La proximitat i el fet de treballar amb productes frescos sempre ha estat una prioritat per a nosaltres, i hem volgut que aquest concepte quedés reflectit al nou projecte des del primer moment. Fem una cuina amb una gran presència marinera i pensem que és important fer-la lluir…Ens podríeu definir el nou restaurant en un plat?

És una pregunta realment complicada. Evidentment, si pensem en una resposta ràpida, us hem de remetre a les Ostres, el gran emblema de la casa. Però si anem una mica més enllà, potser el que millor defineix el restaurant és la idea de plats per compartir. Així que, el millor, seria començar a citar plats com el pop a la gallega, el nostre saltejat de closca, el carpaccio de bacallà o les nostres mítiques “zamburiñas” amb pernil de gla, per deixar que us feu una idea del que és la nostra cuina.

Un dels plats de l'Ostres Quin Raconet.. a Caldes d'Estrac Fotografia: Ostres…Del mar al plat Els arrossos també seranimportants en aquest nou projecte?

Per descomptat! Les paelles marineres i la fideuà no poden faltar a la carta de cap dels nostres restaurants. Però volem deixar clar que estem disposats a innovar, i a crear una carta que estem convençuts deixarà amb la boca oberta a més d’un gourmet.Us volíem preguntar ara per semblances i diferències entre els dos restaurants…

Doncs diferències a l’hora de venir a menjar, intentarem que siguin ben poquetes. Tenim la sort de comptar amb dos cuiners excepcionals, cada un amb la seva màgia i com és natural cada escenari transmet les seves pròpies sensacions, però més enllà dels detalls, la resta volem que sigui molt semblant i que respongui al segell de qualitat que ens caracteritza com a marca que, al cap i a la fi, és el que el visitant i el client fidel espera de nosaltres. Potser la gran diferència és que en aquest nou espai també hi servirem copes i tindrem una programació puntual de música en directe que el farà molt atractiu per visitar amb amics. Però són cosetes que encara no podem explicar i que anirem desvetllant setmana rere setmana, a través de les nostres xarxes socials.

Fideua del Ostres del mar al Plat Fotografia: Ostres…Del mar al plat Disposareu d’una oferta d’esdeveniments privats?

Sí, tenim tota una oferta de menús de grups pensada per a diferents celebracions i festes privades. De moment encara no tenim un calendari tancat, però si algun dels lectors de la revista hi està interessat, només cal que ens envieu un missatge o us acosteu al restaurant i us explicarem la nostra manera de funcionar…Per acabar, us volíem preguntar com veieu el concepte de “guingueta gastronòmica”. Penseu que ja s’ha instaurat com una cosa habitual o encara us veieu molt condicionats per la idea de xiringuito = peixet fregit…

És un tòpic que per sort ja hem deixat enrere. Com a mínim, per la part que ens toca com a representants d’una zona molt determinada del Maresme. El fet d’estar situat a peu de platja no significa, per res del món, que la cuina que faci un restaurant no pugui ser elaborada. I de fet, és una cosa que creiem que per feedback i comentaris de clients que visiten els restaurants, cada dia veiem més instaurada en el gran públic.Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com