La revista gastronòmica del Maresme

Els gelats més estranys del món Realment estem disposats a provar coses noves?

Gelat d’Espaguetis i Formatge

Article publicat: Agost 2015
  
Arriba la calor i comença a ser hora de tastar el primer gelat de la temporada. De llet merengada, de xocolata, de llimona, d’after eight… Tots tenim aquell clàssic que estiu rere estiu mai ens abandona. Però estem disposats a provar coses noves? Els cuiners més avantguardistes de tot el món estan convençuts que sí, i és per això que any rere any ens presenten arriscades propostes d’unes postres que de mica en mica han anat esdevenint un complement ideal per a molts plats d’estiu.
 
Esteu preparats per conèixer les idees més estranyes? A Maresme Gourmet n’hem fet una selecció. Perquè per ser un bon gourmet, un ha de tenir la ment molt oberta!

   

Gelat de Bacon Caramelitzat

De gust suau i més aviat dolç, aquesta divertida proposta ha estat una de les tendències del món dels gelats en els últims temps. Fàcil de preparar a casa, és ideal per combinar amb creps d’estiu.

Gelat de Bacon caramelitzat
Fotografia: @eatenhere

Gelat de Pop

Creat pel mercat japonès, on ja estan triomfant els gelats amb gust de peix o de marisc, aquest sorprenent concepte obre un ampli ventall de possibilitats per fer amanides extremadament creatives.

Gelat de Pop
Fotografia: @anttukoski

Gelat d’Espaguetis i Formatge

Existeix. I a diferència del que podria semblar, aquest original invent amb una textura i un gust més que característics no va ser inventat a Itàlia, sinó que és de factura alemanya. De fet, és un dels gelats més populars del país germànic.

Gelat d’Espaguetis i Formatge
Fotografia: @aurel__48

Gelat d’All

A primera vista pot semblar una idea molt esbojarrada però no us ho semblarà tant quan us el serveixin acompanyat d’un bon gaspatxo. De nou, un dels gelats més fàcils de preparar des de la cuina de casa.

Gelat d’All
Fotografia: @crazitraveller

Gelat de Regalèssia

I tanquem aquest estrany rànquing amb un dels gelats més interessants de combinar amb la xocolata. De fet, diuen que és ideal per acompanyar amb unes bones trufes, ja que la regalèssia ajuda a què el cacau multipliqui els seus gustos i les seves aromes.

Gelat de regalèssia
Fotografia: @thesuninherhead

Guia de restaurants gourmet