Sant Vicenç de Montalt

Mezza

Cuina transalpina amb un ambient agradable

Article actualitzat: Juny 2018
  
Adjunt al complex comercial/esportiu que l’empresa Sorli Discau té a Sant Vicenç de Montalt, trobem el restaurant Mezza. Un petit restaurant italià de tracte proper i ambient acollidor, on degustar plats típics de la gastronomia transalpina.
 
Un espai càlid on mantenir una conversa agradable, sigui acompanyat de la parella o escortat per un grup d’amics seleccionat.

Atemporal i exquisida, la cuina del Mezza és la clàssica que cal esperar d’un bon restaurant italià d’arrels napolitanes

El local

El local es divideix en dues zones ben diferenciades. D’una banda trobem la terrassa coberta adjunta al restaurant, perfecta per gaudir de la calor i la brisa delicada de les suaus nits maresmenques. I de l’altra el tendre interior, que gràcies a l’ús dels colors vius en combinació amb la fusta natural, és capaç de transportar-nos a la Itàlia cosmopolita que defensa la seva cuina.
 
Si passem a parlar del seu exterior, destacar molt positivament la facilitat d’aparcament a la zona. Sigui aprofitant la zona residencial propera al restaurant o les dues hores gratuïtes que ofereix el centre comercial on es troba integrat el local.

Exterior del restaurant Mezza de Sant Vicenç de Montalt
Fotografia: @maresmegourmet

La seva cuina

Atemporal i exquisida, la cuina del Mezza és la clàssica que cal esperar d’un bon restaurant italià d’arrels napolitanes. Productes frescos, receptes pràcticament ancestrals i un esperit creatiu despert i avantguardista que el porta a crear petites joies gastronòmiques totalment delicioses.
 

D’aquesta manera, podem trobar una carta àmplia amb espai pels plats lleugers, com per exemple la seva amanida Cèsar amb formatge de cabra calent, la seva crep de verdures o la seva burrata de la regió de Puglia amb flor de figa i cítrics. Però també amb espai per altres plantejaments més ufanosos, com podria ser alguna de les seves nombroses variants en pasta (totes a combinar amb una salsa al gust), algun dels seus risottos, o qualsevol de les seves nombroses pizzes, el punt inicial sobre el qual s’ha edificat el projecte.
 

Pel que fa a preus, comentar que la carta ronda els 20€ per persona i que a més tenen una opció de menú diari a 9,50€ per persona. Cal afegir també que, si viviu en el que es coneix com la zona de les tres viles (Sant Vicenç, Caldes d’Estrac i Sant Andreu de Llavaneres), disposen d’un servei d’entrega a domicili.

Un plat del restaurant Mezza de Sant Vicenç de Montalt
Fotografia: @anabelron1977

Un plat de pasta del restaurant Mezza de Sant Vicenç de Montalt
Fotografia: @anabelron1977

Risotto del restaurant Mezza de Sant Vicenç de Montalt
Fotografia: @anabelron1977