Sorli Emocions (Vilassar de Dalt) Una botiga per gourmets amb un restaurant de disseny

Sorli Emocions (Vilassar de Dalt)

Article publicat: Juny 2016

Construït als afores de Vilassar de Dalt, molt a prop de la sortida de l’autopista que connecta amb Barcelona, trobem l’espai gastronòmic del Sorli Emocions. Una botiga feta a mida per gourmets, que a més d’oferir una selecció de productes sibarites digna del mateix paradís, compta amb un petit restaurant de disseny especialitzat en cuina mediterrània.

Ideal tant per gaudir d’un àpat informal a base de pa amb tomàquet i embotits dels bons, com per disfrutar de grans degustacions a base de menús delicatessen pensats al mil·límetre, és perfecte per passar una vetllada exquisida, bé sigui acompanyat de la parella o els amics.

La cuina del Sorli Emocions es pot dividir en dos grans apartats, un primer dedicat als àpats informals i un segon dedicat a la cuina delicatessen

El local

Obert i lluminós, l’apartat de l’Emocions dedicat al restaurant és d’aquells que sorprenen el visitant per l’elegància dels seus detalls. I és que tant el seu mobiliari minimalista, com el seu ambient amb tocs escandinaus són d’aquells que deixen empremta en el comensal, i que conviden, amb el seu caràcter transparent, a gaudir d’un àpat suau i distès, ja sigui en un dels seus dos menjadors interiors o a la seva gran terrasseta exterior.

Destacar en aquest punt, especialment, l’excel·lència del seu servei, format per un equip compacte i ben coordinat, capaç de destil·lar professionalitat en tots i cadascun dels seus moviments. Pel que fa a l’aparcament, comentar que el centre comercial compta amb dos grans pàrquings, un exterior situat a l’entrada del recinte i un altre d’interior ubicat en una de les seves plantes inferiors.

Interior del local del Sorli Emocions Fotografia: @sorliemocions

? La cuina

Liderada pel xef Juan Jiménez, un cuiner de llarg recorregut professional, la cuina del Sorli Emocions es pot dividir en dos grans apartats. Un primer dedicat als àpats informals, on les hamburgueses, les petites tapes i el pa amb tomàquet hi tenen protagonisme. I un segon dedicat a la cuina delicatessen, interpretat per una bona colla de menús degustació, on les receptes contemporànies i la reinterpretació de plats clàssics en són actors principals.

Així, dins d’aquest embolcall mediterrani capaç d’oferir dues versions del mateix concepte podem tastar plats tan informals com el seu timbal d’escalivada o el seu platet d’encenalls de pernil; o plats tan especials com el seu arròs caldós amb llamàntol o el seu lluç amb samfaina i pop adobat.

Si us decidiu a visitar-los, comentar finalment que a nivell de preus, un àpat a base de tapetes i platets pot tenir un cost aproximat d’uns 10 o 15 euros per persona, i que si opteu per un dels seus menús degustació (molta atenció als dijous i al seu menú de l’arròs amb llamàntol que us comentàvem) el seu preu és de 19,90 euros.

Arròs Caldós de Llamàntol del restaurant Sorli Emocions de Vilassar de Dalt Fotografia: @sorliemocions Unes tapes del restaurant Sorli Emocions de Vilassar de Dalt Fotografia: @noemibp91 Un plat de pernil del restaurant Sorli Emocions de Vilassar de Dalt Fotografia: @jmsetbon