La revista gastronòmica del Maresme

La Pizzeria de l’Hort (Cabrils) Un restaurant amb ànima italiana

Terrassa Exterior de la Pizzeria de l'Hort de Cabrils

Ubicat a la planta baixa del multi espai gastronòmic de l’Hort de Cabrils, trobem la Pizzeria de l’Hort. Un restaurant amb ànima italiana que ofereix als seus visitants una selecció especial de plats clàssics de la cuina transalpina, i que troba en les pizzes cuites al forn de pedra les seves principals protagonistes.
 
Ideal per visitar acompanyat per la família o els amics, la Pizzeria de l’Hort és un restaurant mediterrani, pensat per disfrutar d’un àpat lleuger de caràcter informal.

La Pizzeria de l’Hort és un restaurant amb ànima italiana que ofereix als seus visitants una selecció especial de plats clàssics de la cuina transalpina

El local

Tot i que el local compta amb un parell de menjadors interiors decorats amb gràcia, si visiteu el restaurant durant els mesos d’estiu, el més probable és que opteu per sopar a la llum de la lluna en una de les taules de la seva gran terrassa exterior, situada a l’antiga era de la casa de pagès on s’ubica la pizzeria. Un espai tranquil on respirar la pau i la calma, propis del caràcter suau i assossegat de Cabrils.
 
Finalment pel que fa a preus, comentar que el ticket mitjà per comensal (sigui en una opció de pasta o en una altra de pizzes) ronda els 15/20€. I que a més disposen d’un menú de migdia en dies laborals amb un preu de 13,90€ i diverses opcions per a menús de grup a partir dels 25€.

Menjador Interior de la Pizzeria de l'Hort
Fotografia: @rogertorrasbelmonte

La cuina

Amb l’assessorament del xef italià Fabrizio Proto, la cuina de la Pizzeria de l’Hort és la típica de la gastronomia italiana. Pasta fresca, carpaccios, risottos i una gran varietat de plats originals amb un marcat sentiment mediterrani.
 
Sobresurten, dins el conjunt, la seva gran varietat de pizzes dividides per tipus de mozzarella, entre les quals destaquem la Cabrils, amb ceba, bolets i botifarra; la Jabugo, una de les seves pizzes gourmet, amb encenalls de pernil de gla, tomàquet i mozzarella de bocconcino; i finalment la Marinera, una pizza preparada amb cues de llagostins, ceba, tonyina i calamars.
 
Finalment pel que fa a preus, comentar que el tiquet mitjà per comensal (sigui en una opció de pasta o en una altra de pizzes) ronda els 15/20€. I que a més disposen d’un menú de migdia en dies laborals amb un preu de 13,90€ i diverses opcions per a menús de grup a partir dels 25€.

Un plat de pasta de la Pizzeria de l'Hort de Cabrils
Fotografia: @hortcabrils

Una pitzza artesana de la Pizzeria de l'Hort de Cabrils
Fotografia: @misterpaperbag

Pizza de foie de la Pizzeria de l'Hort de Cabrils
Fotografia: @bruixa3101

Guia de restaurants gourmet