La Pizzeria de l’Hort (Cabrils) Un restaurant amb ànima italiana

Exterior de la Pizzeria de l'Hort a Cabrils

Ubicat a la planta baixa del multi espai gastronòmic de l’Hort de Cabrils, trobem la Pizzeria de l’Hort. Un restaurant amb ànima italiana que ofereix als seus visitants una selecció especial de plats clàssics de la cuina transalpina, i que troba en les pizzes cuites al forn de pedra les seves principals protagonistes.
 
Ideal per visitar acompanyat per la família o els amics, la Pizzeria de l’Hort és un restaurant mediterrani, pensat per disfrutar d’un àpat lleuger de caràcter informal.

La Pizzeria de l’Hort és un restaurant amb ànima italiana que ofereix als seus visitants una selecció especial de plats clàssics de la cuina transalpina

El local

Tot i que el local compta amb un parell de menjadors interiors decorats amb gràcia, si visiteu el restaurant durant els mesos d’estiu, el més probable és que opteu per sopar a la llum de la lluna en una de les taules de la seva gran terrassa exterior, situada a l’antiga era de la casa de pagès on s’ubica la pizzeria. Un espai tranquil, reformat recentment, on respirar la pau i la calma tan pròpies del caràcter suau i assossegat de Cabrils.
 
Comentar finalment que disposen d’un gran aparcament privat situat just a l’entrada del restaurant on podreu deixar el cotxe sense problemes.

Interior de la Pizzeria de l'Hort
Fotografia: @maresmegourmet

La cuina

Amb l’assessorament del xef italià Fabrizio Proto, la cuina de la Pizzeria de l’Hort és la típica de la gastronomia italiana. Pasta fresca, carpaccios, risottos i un gran ventall de plats originals amb un marcat sentiment mediterrani.
 
Sobresurten, dins el conjunt, la seva gran varietat de pizzes dividides per tipus de mozzarella, entre les quals destaquem la Cabrils, amb ceba, bolets i botifarra; la Jabugo, una de les seves pizzes gourmet, amb encenalls de pernil de gla, tomàquet i mozzarella de bocconcino; i finalment la Marinera, una pizza preparada amb cues de llagostins, ceba, tonyina i calamars.

Un plat de pasta de la Pizzeria de l'Hort de Cabrils
Fotografia: @hortcabrils

Una pizza artesana de la Pizzeria de l'Hort de Cabrils
Fotografia: @misterpaperbag

En poques paraules…

🇮🇹 Cuina italiana


🎩 Ambient elegant – Terrassa Exterior – Recomanat per a grups 🍼 Servei de guarderia gratuït


💵 Menú 📘 14,90€ laborals
  
📋 Preu mitjà de la carta. 20 €/persona


🕓 Horari: 🌞🌜Dilluns a diumenge


📲 937 533 350
  
🚩 Passeig de Cabrils, 6. Cabrils
  
🚗 Aparcament privat per a clients del restaurantAjuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com