Què demanar si visiteu… el restaurant Racó 19 Descobrim la nova carta de temporada d’un dels restaurants més idíl·lics (i deliciosos) de Sant Vicenç de Montalt

Carta del restaurant Racó 19 de Sant Vicenç de Montalt

Conegut pel gran públic després del seu pas pel televisiu Joc de Cartes de TV3, el Racó 19 és, sense cap mena de dubte, un dels restaurants més sibarites del Maresme. Ubicat dins el Club de Golf de Sant Vicenç de Montalt (al qual podreu accedir sense problemes com a clients del restaurant), es tracta d’una proposta gastronòmica d’autèntic luxe. Un racó imprescindible per connectar amb l’autèntic esperit gourmet de la comarca.

Descobrim la nova carta de temporada del Racó 19, un dels restaurants més idíl·lics (i deliciosos) de Sant Vicenç de Montalt


Basats en l’excel·lència

Parlar del Racó 19 és citar el que és, sense por a equivocar-nos, una de les marques gastronòmiques més reconegudes del territori, el Racó del Navegant. Un restaurant amb més de 25 anys de trajectòria, reconegut per crítica i públic pel seu alt nivell d’excel·lència que ha trobat en el nou projecte una via per ampliar el seu ric ventall gastronòmic. Així, la cuina marinera que sempre ha caracteritzat la marca, deixa pas a una versió culinària més extensa, oberta als plats de muntanya i a les coccions a la brasa.

Steak Tàrtar del restaurant Racó19
Fotografia: Racó 19


Quan l’entorn aporta valor a la gastronomia

Senyorial i refinat, un dels punts forts del Racó 19 és, sense cap mena de dubte, l’impressionant escenari que embolcalla el restaurant. Un entorn natural potenciat per un preciós menjador panoràmic on la llum, les precioses vistes al mar i la seva exquisida gastronomia són capaces de desenvolupar tot el seu potencial.

Terrassa del restaurant Racó 19
Fotografia: Racó 19


Brasa i bon gust

Dos són els pilars sobre els quals s’edifica la proposta gastronòmica del Racó 19: d’una banda la brasa, enfocada tant a peixos com a carns i pensada per ser un dels trets distintius del restaurant, dotant a cada plat d’un repertori de matisos completament inimitable; i de l’altra, el bon gust del seu extraordinari equip de cuina a l’hora d’interpretar el meditat equilibri entre tradició i modernitat que defineix la seva cuina de mercat.

Pop a la brasa del restaurant Racó19
Fotografia: Racó 19


Esdeveniments i bodes

Més enllà del seu tarannà habitual de restaurant, el Racó 19 ofereix també un servei especialitzat en esdeveniments i bodes. Amb capacitat de fins a 120 convidats, la màgia de l’entorn i l’experiència del seu equip humà el situen entre un dels espais per casaments més ben valorats del territori.

Espai per a esdeveniments del restaurant Racó19
Fotografia: Racó 19