Can de Baix (Cabrils) Cuina mediterrània de fusió

Interior del restaurant Can de Baix a Cabrils

Actualització: El restaurant Can de Baix ha tancat les seves portes

 
Integrat dins el complex de l’Hotel Mas de Baix de Cabrils, trobem el restaurant Can de Baix. Una delicada proposta de morro fi, propera a l’alta gastronomia, construïda a base de platets mediterranis i petits tocs de cuina-fusió.
 
Elegant i sibarita, és sense cap mena de dubte un dels millors representants de la famosa “marca gastronòmica” que, des de fa anys, defensa la bonica vila de Cabrils. Un restaurant refinat, que destil·la una màgia especial i el fa ideal per gaudir d’un gran àpat gourmet acompanyat de la parella o la família.

De caràcter mediterrani però amb una forta sensibilitat per ingredients i tendències d’arreu del món, podríem catalogar la carta de Can de Baix com una subtil proposta de fusió gastronòmica

El local

Construït en el marc d’una bonica masia catalana, el local que dóna lloc al restaurant és un exemple perfecte de majestuositat i bon gust. Un embolcall íntim i acollidor, que permet al comensal escapar sense remordiments de les presses i els “a correcuita” del dia a dia. En aquest apartat, cal destacar la seva extraordinària terrassa a l’aire lliure, un menjador d’estiu completament impressionant, molt recomanable en dies de calor.
 
Pel que fa a l’aparcament, la millor opció és que deixeu el cotxe en un dels dos grans aparcaments municipals situats al costat de la carretera del poble (els podeu trobar uns metres després de la gasolinera). Ambdós situats a escassos cinc minuts a peu del restaurant.

Terrassa del restaurant Can de Baix
Fotografia: Can de Baix

La seva cuina

De caràcter mediterrani però amb una forta sensibilitat per ingredients i tendències d’arreu del món, podríem catalogar la carta de Can de Baix com una subtil proposta de fusió gastronòmica. Una barreja meditada i ben estructurada, on el producte de temporada i les receptes contemporànies marquen una línia sibarita d’allò més suggerent.
 
D’aquesta manera, ens trobem amb una carta molt canviant (molta atenció a la seva proposta de tapes del diumenge al migdia), on podem destacar plats com el seu braç de pop a la planxa amb oli de cítrics; el seu cebiche de llagostins i taronja; les seves vieires en Croustillon de sal i oli de crustacis o el seu melós de vedella amb salsa bordelesa.
 
Per acabar, i pel que fa a preus, hem de situar el menú diari als 19,90€ en dies laborals i als 23,90€ en dies festius. Si opteu per fer carta, el preu mitjà per persona ronda els 40€ per comensal.

Un dels plats del restaurant Can de Baix
Fotografia: Can de Baix

Un dels plats del restaurant Can de Baix
Fotografia: Can de Baix

Un dels plats del restaurant Can de Baix
Fotografia: Can de Baix