El Palauet (Arenys de Mar) Tapes i arrossets al bell mig d'Arenys de Mar

El Palauet (Arenys de Mar)

Actualment el restaurant ha tancat les seves portes

➡️ Et pot interessar: Els millors restaurants d’Arenys de Mar

Emplaçat al cor d’Arenys de Mar, en un dels extrems de la seva plaça de l’església, trobem El Palauet d’Arenys. Un restaurant mediterrani d’idees efectives i desenfadades que ha fet de la seva bona traça amb els arrossos i la seva alegria amb les tapetes, una manera molt personal i divertida d’entendre la gastronomia.
 

Batejat com a homenatge a la impressionant casa indiana del segle XIX que l’acull, el Palauet és un restaurant vital i lluminós. Un espai perfecte on gaudir de la bona vida, acompanyats de la família o la parella.

… la filosofia del Palauet Ă©s el reflex del carĂ cter aventurer, atrevit i somrient del seu equip de cuina.

El local

Caracteritzat ja des del seu logotip per l’ús de les famoses rajoles hidràuliques, tan habituals en l’imaginari modernista, el local on s’ubica el restaurant és un petit viatge a l’estil refinat i modern de l’arquitectura de principis de segle. Un ambient agradable on la llum, els colors i l’espai es conjuren en pro d’un tarannà afable i atent, que sens dubte omple de vida tots els racons del restaurant.
 

Destacar en aquest punt, i molt especialment, el seu menjador subterrani, una petita joia en forma de bodega més que interessant per aquells qui busqueu un espai diferent on gaudir d’un àpat privat amb la família.
 

Finalment, i pel que fa a l’aparcament, hem d’adreçar-vos a la zona blava que rodeja la famosa riera d’Arenys (annexa a la plaça de l’església) o, si voleu ser pràctics, ressenyar-vos les dues opcions de pagament de la zona: el Pàrquing dels Jardins del Xifrer i l’aparcament del Port, ambdós a 10 minuts caminant del restaurant.

Menjador del restaurant El Palauet d'Arenys
Fotografia: @el_palauet_arenys/

La seva cuina

Pensada per divertir el comensal, però sense oblidar els pilars de la cuina catalana de tota la vida, la filosofia del Palauet és el reflex del caràcter aventurer, atrevit i somrient del seu equip de cuina. Una estructura jove i cohesionada, que dóna lloc a una carta ben treballada, pensada per ser versàtil i canviant a la vegada.
 

D’aquesta manera, hem de destacar plats tan deliciosos com els seus calamarsets a l’andalusa amb salsa tàrtara, el seu steak tàrtar amb cornet de parmesà o el seu tàrtar de salmó i mango. Sense oblidar el seu racó asiàtic, fruit de l’esperit inquiet que comentàvem, i d’on sobresurten plats com el seu tataki de tonyina amb gelat de wasabi o el seu phad thai amb gambes o verdura; i el seu apartat d’arrossos, disciplina en què són uns autèntics genis, sempre present en els seus menús diaris.

Un tĂ rtar de SalmĂł del restaurant El Palauet d'Arenys
Fotografia: @el_palauet_arenys/

Una paella del restaurant El Palauet d'Arenys
Fotografia: @el_palauet_arenys/

En poques paraules…

🍲 Cuina creativa de base mediterrània
  
🎩 Ambient informal – Carta amb tocs asiĂ tics – Terrasseta exterior en temporada d’estiu


📲 615 788 653
  
🚩 Plaça de l’Església, s/n. Arenys de Mar
  
🚗 Aparcament en règim de zona blava proper al restaurant. Opcions de pagament: Pàrquing Jardins del Xifrer (10 minuts caminant) o Aparcament del Port (10 minuts caminant)


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet Ă©s una eina de mĂ rqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un pĂşblic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com