#72 Juny 2022

La revista gastronòmica del Maresme

Edició 72 de la revista Maresme Gourmet

Editorial

Esperit Jove

Una de les coses bones de disposar d’una escola de cuina prestigiosa a la comarca (ens referim en bona part al EUHT Sant Pol), és l’esperit jove que d’alguna manera o altra acaba impregnant tota la gastronomia a casa nostra.

Una ànima atrevida i dinàmica que, amb una gran professionalitat, sobrevola tots i cada un dels restaurants “sibarites” dels que tant ens agrada parlar des de Maresme Gourmet. Un comú denominador potser poc reivindicat des de certs cercles, però que pensem que és imprescindible per explicar el veritable caràcter de la cuina maresmenca. Un cor il·lusionat, valent i amb moltes, moltes, moltes ganes de demostrar el seu talent.

Benvinguts a la nostra edició #72!
Els restaurants recomanats d’aquest mesL’entrevista del mes

logo taranna la laru mataro

Tarannà La Laru: mossegades informals

El passat 22 d’abril arrencava el Tarannà La Laru, el segon projecte dels responsables del restaurant Tarannà Parc Forestal de Mataró. Un nou espai gastronòmic “sense etiquetes” que, seguint la filosofia jove i vitalista que sempre ha caracteritzat la marca, promet emocions fortes. (…)

Llegir Article


Altres articles que hem publicat en format digital

Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com